Etnomat

27 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Etnomat kommer från 27 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Etnomat:

TrustPilot (27)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Etnomat:s hemsida erbjuder en enkel och överskådlig användarupplevelse med ett stort och varierat sortiment av utländska produkter. Det är lätt att beställa online med snabb leverans och väl förpackade produkter. Kundnöjdheten är hög och rekommendationerna talar för sig själva (95%). Nackdelarna inkluderar svårigheter att ställa in datum vid beställning och inga konstigheter med någonting (5%).

“Överskådlig hemsida”

“Lätt att beställa”

“Lätt och smidigt att handla”

👍 23   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mats Zachrisson - 4 månader sedan Trustpilot 🔗

  • God service
  • Överskådlig hemsida
  • Lätt att beställa
  • Vettiga priser även på frakt
  • Mitt favoritte fanns

Ulla Jacobsson - 13 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Lätt och smidigt att handla
  • Många spännande saker i er butik