Etnomat

27 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Etnomat kommer från 27 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Etnomat:

TrustPilot (27)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Etnomat har en väldigt blandad återbetalningspolicy enligt recensionerna. De verkar vara stränga när det gäller bäst före datum, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (75%). Det verkar även finnas problem med felaktiga återbetalningar, vilket kan vara frustrerande för kunder (50%). Å andra sidan verkar det inte finnas några konstigheter med andra produkter, vilket är positivt (0%). Det kan vara viktigt att vara medveten om dessa aspekter när man handlar hos Etnomat.

“Enkel beställning, bra kommunikation, snabb leverans, bra produkt, prisvärd, återkommer gärna”

👍 1   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mr Niklas Sandell - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Enkel beställning, bra kommunikation, snabb leverans, bra produkt, prisvärd, återkommer gärna