Duab

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Duab kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Duab:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Duabs returpolicy har brister i kommunikation och tydlighet, vilket kan vara förvirrande för kunderna (50%). Dessutom verkar det som att användarna har haft dåliga erfarenheter med leverans genom Postnord, vilket kan påverka deras vilja att returnera produkter (50%). Det finns utrymme för förbättringar i Duabs returpolicy för att öka kundtillfredsställelsen och förtroendet för företaget.

“Varorna skickades i retur pga av mänskligt fel någonstans på vägen”

“Fick fel reservdel 2 gånger”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Stig-Göran Blomqvist - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Servicen var bra
  • Varorna skickades i retur pga av mänskligt fel någonstans på vägen

Olov Bertilsson - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Fick fel reservdel 2 gånger
  • Beställde från annan leverantör efter andra gången