DR SMILE

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för DR SMILE kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för DR SMILE:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. DR SMILE har en trevlig kundtjänst och ger tydlig och hjälpsam information under behandlingen, vilket uppskattas av många kunder (80%). Däremot kan vissa känna sig bortglömda eller ha svårt att få återkoppling (20%). Trots detta rekommenderar många kunder företaget starkt, med en överträffande service och bra resultat som får dem att le stolt och starkt (90%). Det finns dock vissa osäkerheter kring kostnader och avbokningsmöjligheter som kan skapa oro hos vissa kunder (10%). Totalt sett verkar kundservicen vara en blandning av bra och sämre upplevelser.

“Bra kundservice”

“Bra bemötande, trevlig personal - enkel att följa behandlingen”

👍 139   👎 53

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

CJ - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kundservice
  • Tydlig information
  • Förbättring av tänderna
  • Framtidsutsikterna

Katrin - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra bemötande, trevlig personal - enkel att följa behandlingen

TL - 18 månader sedanTrustpilot 🔗