DR SMILE

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för DR SMILE kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för DR SMILE:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dr Smile har en bra kundtjänst och stöd under behandlingen, men bristen på återkoppling och information förbättras. Tydlig kommunikation och uppföljning är positivt, men vissa upplever svårigheter att få svar och information på sitt eget språk. Det är viktigt att vara medveten om eventuella brister i kommunikationen och ta reda på information själv för att få en smidig och positiv upplevelse med Dr Smile. (73%)

“Bra kundservice”

“Tydlig information”

“Framtidsutsikterna”

“Bra bemötande, trevlig personal - enkel att följa behandlingen”

👍 80   👎 36

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

CJ - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kundservice
  • Tydlig information
  • Förbättring av tänderna
  • Framtidsutsikterna

Katrin - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra bemötande, trevlig personal - enkel att följa behandlingen

TL - 18 månader sedanTrustpilot 🔗