DR SMILE

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för DR SMILE kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för DR SMILE:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. DR SMILE är ett pålitligt företag som har hög kundnöjdhet med mycket positiv feedback (80%). De erbjuder en smidig och effektiv behandling med snabb leverans av behandlingskitet (70%) och har en trevlig kundtjänst som ger tydlig och hjälpsam information under behandlingen (80%). De har en välbesökt webbplats med tydlig information och användarvänlig app (85%), men vissa kunder kan ha svårt att få återkoppling och information (73%). Trots en bra return policy kan vissa kunder känna sig lurade eller sakna tillräcklig information om kostnader och avbokningsmöjligheter (50%). Sammantaget är DR SMILE en bra tandvårdspartner men det är viktigt att vara noga med uppföljning av avtal och betalningsplaner.

Produkt

“Tydlig information”

“Förbättring av tänderna”

“Framtidsutsikterna”

👍 98   👎 23

Dr SMILE har en hög kundnöjdhet, med mycket positiv feedback som att det finns mycket information och svar på frågor, skenorna har perfekt passform och snabb behandlingstid. Många kunder är nöjda med resultatet och företagets professionalitet. Dock finns det vissa negativa kommentarer om höga kostnader och brist på hållbara resultat, samt att vissa känner sig lurade på grund av dolda kostnader och svårt att avbryta behandlingen. Sammantaget verkar Dr SMILE vara en pålitlig tandvårdspartner med hög kundnöjdhet men som kan vara kostsam och kräva noggrann genomgång av avtal och betalningsplaner. (80% positiv feedback, 20% negativ feedback)

Leverans

👍 22   👎 3

Dr Smile erbjuder en smidig och effektiv behandling där man kan reglera tänderna hemma på egen hand efter att ha fått hem behandlingskitet på bara ca 3 veckor. Det är möjligt att använda skenorna själv och processen är enkel. Dock kan vissa tycka att behandlingen är långdragen och det har upplevts som en scam av vissa användare. Sammantaget verkar majoriteten vara nöjda med den snabba leveransen och det faktum att man kan behandla sina tänder bekvämt hemma. (70%)

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Bra bemötande, trevlig personal - enkel att följa behandlingen”

“Bra feedback och uppföljning”

👍 139   👎 53

DR SMILE har en trevlig kundtjänst och ger tydlig och hjälpsam information under behandlingen, vilket uppskattas av många kunder (80%). Däremot kan vissa känna sig bortglömda eller ha svårt att få återkoppling (20%). Trots detta rekommenderar många kunder företaget starkt, med en överträffande service och bra resultat som får dem att le stolt och starkt (90%). Det finns dock vissa osäkerheter kring kostnader och avbokningsmöjligheter som kan skapa oro hos vissa kunder (10%). Totalt sett verkar kundservicen vara en blandning av bra och sämre upplevelser.

Kommunikation

“Bra kundservice”

“Tydlig information”

“Framtidsutsikterna”

“Bra bemötande, trevlig personal - enkel att följa behandlingen”

“Bra feedback och uppföljning”

👍 80   👎 36

Dr Smile har en bra kundtjänst och stöd under behandlingen, men bristen på återkoppling och information förbättras. Tydlig kommunikation och uppföljning är positivt, men vissa upplever svårigheter att få svar och information på sitt eget språk. Det är viktigt att vara medveten om eventuella brister i kommunikationen och ta reda på information själv för att få en smidig och positiv upplevelse med Dr Smile. (73%)

Webbplats

👍 14   👎 1

DR SMILE är en väldigt populär tandvårdssida med ett trevligt bemötande och en smidig appanvändning för att logga tandregleringen. Informationen är tydlig och uppdaterad, samtidigt som appen skickar påminnelser. De erbjuder en bra och säker tandvårdstjänst, men det kan vara viktigt att vara noga innan man skriver på något avtal och godkänner. (85%)

Returpolicy

👍 4   👎 8

DR SMILE har en return policy som är tydlig och omfattande, där man kan vara nöjd med resultatet och eftervården (50%), men det finns risk för att man känner sig lurad eller inte fått tillräcklig information om totalpriset (25%). Man kan ha svårt att avbryta behandlingen trots lagstadgad ångerrätt (25%) och det kan vara förvirrande att inte veta vad som ingår och ha brist på information om betalningsplanen (25%). Trots detta kan man få rakare tänder än väntat efter behandlingen med fast retainer, även om det finns hinder som försvårar avbrytande av behandlingen och avsaknad av ångerrätt.


Om DR SMILE

DR SMILE är ett ledande företag inom tandvårdsbranschen specialiserat på professionell tandreglering. Företaget grundades med avsikten att erbjuda sina kunder en diskret och prisvärd lösning för att få ett vackert leende. Med över 150 000 nöjda kunder är DR SMILE känt för sin höga kvalitet och exceptionella service. Genom att använda avancerad teknik och innovativa material i sin behandling, skiljer sig DR SMILE från konkurrenterna. Företaget erbjuder osynliga tandskenor, skräddarsydda för varje individuell patient, för att rätta till sneda tänder och ge ett perfekt leende. Med en serie av skenor som gradvis flyttar tänderna till önskad position, har patienterna möjlighet att enkelt följa sin behandlingsprogression genom en app och kommunicera med DR SMILE-teamet. Som ett extra erbjudande ger DR SMILE en kostnadsfri första konsultation, där en 3D-skanning av tänderna utförs och en individuell behandlingsplan skapas. Kunden får även en före-och-efter-simulering för att se det förväntade resultatet. Med fokus på kundens välbefinnande och nöjdhet, är DR SMILE ett pålitligt val för svenska konsumenter i behov av tandreglering.


Kontaktinformation

🌐 drsmile.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster