OmdömesStälle

  Recensioner Tillskottsbolaget

  I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom alltid finns på nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig utgående från några öppettider samt att man kan handla dygnet runt. Varje dag tillkommer det allt fler nätbutiker och allt fler människor väljer att handla online istället för i fysiska butiker. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt och säljer endast produkter inom den kategorin, medans andra nätbutiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Tillskottsbolaget är ett företag som är verksamma i Sverige och de erbjuder sina kunder kosttillskott via nätet och i deras fysiska butik.

  Är produkterna värda sitt pris hos Tillskottsbolaget? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder inom första månades användning? Det är frågor man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet av företaget. Så därför är det bra att läsa andra personers recensioner eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Tillskottsbolaget

  Tillskottsbolaget är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder kosttillskott till alla olika målsättningar, oberoende vad det är man vill nå. Det finns kosttillskott för de som vill gå upp i vikt, de som vill gå ner i vikt samt det som vill bygga mycket muskler.

  A Plant-based Diet Changed My Life | Pat McAuley | TEDxBabsonCollege

  Vad erbjuder Tillskottsbolaget sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex bars, drycker, livsmedel, kosttillskott och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. Om man gör en beställning på hemsidan som är på mer än 500 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad. Är det så att man köper en produkt från företaget som man får hem och sedan känner sig missnöjd med den så har man 14 dagar på sig att returnera den. Är det så att man har använt produkten så att den inte kan säljas vidare så kan man inte returnera den.

  Hur kan man komma i kontakt med Tillskottsbolaget?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar och man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller så kan man skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man alltid gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på det man undrar över. Skulle man vara missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten.

  Har du någon gång handlat hos Tillskottsbolaget? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Olika kosttillskott som man kan ta.

  Tillskottsbolaget
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Beställde och betalade men hörde inget mer av dem sen

  Efter flera veckor har jag fortfarande inte fått det jag betalt och beställt.

  Av: Thomas Åhlstedt08-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Tillskottsbolaget

  Din recension

  FAQ

  Är Tillskottsbolaget ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tillskottsbolaget. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tillskottsbolaget?

  Tillskottsbolaget är huvudsakligen aktivt i Diet & Hälsakategorin, mer specifikt inom Vitaminer och Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Tillskottsbolagets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.