Tillskottsbolaget

Alla recensioner

Tillskottsbolaget

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

T
Thomas Åhlstedt
Efter flera veckor har jag fortfarande inte fått det jag betalt och beställt.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Beställde och betalade men hörde inget mer av dem sen

  Efter flera veckor har jag fortfarande inte fått det jag betalt och beställt.


Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Tillskottsbolaget

I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom alltid finns på nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig utgående från några öppettider samt att man kan handla dygnet runt. Varje dag tillkommer det allt fler nätbutiker och allt fler människor väljer att handla online istället för i fysiska butiker. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt och säljer endast produkter inom den kategorin, medans andra nätbutiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Tillskottsbolaget är ett företag som är verksamma i Sverige och de erbjuder sina kunder kosttillskott via nätet och i deras fysiska butik. 

Är produkterna värda sitt pris hos Tillskottsbolaget? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder inom första månades användning? Det är frågor man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet av företaget. Så därför är det bra att läsa andra personers recensioner eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Tillskottsbolaget
Tillskottsbolaget är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder kosttillskott till alla olika målsättningar, oberoende vad det är man vill nå. Det finns kosttillskott för de som vill gå upp i vikt, de som vill gå ner i vikt samt det som vill bygga mycket muskler

Vad erbjuder Tillskottsbolaget sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex bars, drycker, livsmedel, kosttillskott och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. Om man gör en beställning på hemsidan som är på mer än 500 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad. Är det så att man köper en produkt från företaget som man får hem och sedan känner sig missnöjd med den så har man 14 dagar på sig att returnera den. Är det så att man har använt produkten så att den inte kan säljas vidare så kan man inte returnera den. 

Hur kan man komma i kontakt med Tillskottsbolaget?
Är det så att man har några frågor eller funderingar och man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller så kan man skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man alltid gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på det man undrar över. Skulle man vara missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten. 

Har du någon gång handlat hos Tillskottsbolaget? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Olika kosttillskott som man kan ta.