Sinutral

Alla recensioner

Sinutral

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

N
Ninna Alves Röhr
Jag är kund frän sinutral och jag vill en bestämmer mer vad jag göra det ? Därför jag försök mer jag kan göra inte. Du kan hjälp mig ?Läs vidare
I
Irene Andersson
Varför får jag att jag ska betala när jag har sagt upp mitt abonnemang Läs vidare
B
Birgitta Edvinsson
Här vill dom skicka ut Sinutral och man ska betala Porto 69 kr!! Kommer ett mail! Inga tabletter kommer!! Glömmer sen bort det! Då kommer en påminnelse med 60 kr ytterligare ovanpå!! Inget telnum...Läs vidare
M
Maya
Hej, jag vill ha eran nummer som jag kan ringa och snacka med erLäs vidare
A
Anders Ekblom
Jag får flera mail om bantnings prepparat !!! JAG ÄR INTE ITRESSERAD ; Skicka inte mer AndersLäs vidare

Alla recensioner (6)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ninna Alves Röhr

  Jag är kund frän sinutral och jag vill en bestämmer mer vad jag göra det ? Därför jag försök mer jag kan göra inte. Du kan hjälp mig ?


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Faktura

  Varför får jag att jag ska betala när jag har sagt upp mitt abonnemang


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lurendrejare??

  Här vill dom skicka ut Sinutral och man ska betala Porto 69 kr!! Kommer ett mail! Inga tabletter kommer!! Glömmer sen bort det! Då kommer en påminnelse med 60 kr ytterligare ovanpå!! Inget telnummer finns att ringa! Bara mail! Jag ringer Konsumentverket!! Dom måste vara lurendrejare!!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Telefonnummer

  Hej, jag vill ha eran nummer som jag kan ringa och snacka med er


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  onödiga mail

  Jag får flera mail om bantnings prepparat !!!
  JAG ÄR INTE ITRESSERAD ; Skicka inte mer
  Anders

  Jag vill inte ha Sinutral längre.
  Det funkar inte
  Av Anita Johnsson


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  onödiga mail

  Jag får en massa mail från er, sluta skicka jag är inte intresserad,
  Mvh Anders

  Hej!
  Jag vill inte ha mer Sinutral .Det fungerar inte bra.
  Jag vill avsluta med den produkt.
  Var snälla,att skicka inte mer.Jag vill inte betala mer faktura.Jag är inte interesserad.
  Mvh Livia Diaconu.

  Väldigt missnöjd Har gått upp flera kilo efter 5 månader.

  Får inte tag i er Bill inte ha mer ifrån er yack


Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Quicktest

Quicktest

1 recensioner

Många personer går troligtvis varje dag och funderar om de är friska eller inte. Visst känner man om man plötsligt f&ari...

Logo Fenix

Fenix

1 recensioner

Fysisk rörelse gör människor av olika skäl. Vissa gör det på grunda av at gå ner i vikt, medan andra gör ...

Sinutral

De som gör fysisk träning gör det nödvändigtvis inte utav samma orsak. Vissa göra det på grund av att de mår bättre psykiskt, medan andra kan göra det för att uppnå en bättre form. Andra gör det också helt enkelt på grund av att deras livsstil. Om man till exempel tävlar inom skidåkning krävs en stor mängd fysisk träning för att uppehålla tävlingsprestandan. Oberoende orsak att man gör rör på sig, så har all fysisk rörelse en sak gemensamt, det är att kroppen använder bränsle när man rör på sig. Med bränsle menar man då någonting som kroppen kan omvandla till energi, till exempel helt vanlig mat. Rör man på sig tillräckligt mycket så har man oftast inga problem med övervikt på grund av att kroppen förbrukar en stor del av bränslet. 

Tyvärr har inte alla möjligheten att träna så mycket som de skulle vilja. Detta kan bero på att man kanske har ett jobb som tar upp all sin tid. Har man barn kan det också hända att det inte finns tid över till fysisk motion. Men om man har det målet att endast gå ner i vikt, kan man inte bara äta mindre då? Jo, men det finns också andra alternativ än att ”halvsvälta” sig själv. Det görs forskningar inom mat hela tiden, men nu har det forskats fram att det finns ämnen i vissa matvaror som gör att fettbränningen ökar. Ett företag som specialiserar sig på detta är Sinutral.

Vad är Sinutral?
Ett bantningspreparat som nu också finns i Sverige. Det ökar ämnesomsättningen dygnet runt, också när man sover. Preparatet kräver ingen träning eller andra speciella dieter för att det ska fungera. Preparatet är en 100% ren naturprodukt. Innehållet är ett unikt citrusextrakt som går efter namnet Sinetrol Xpur. Gjort av apelsin, blodapelsin, grapefrukt och guarana, dessa ökar fettbränningen på ett naturligt sätt. Innehåll: Sinetrol Xpur citrusextrakt (koffein), HPMC – kapsel (vegetabiliskt gelatin) och magnesiumstearat (vegetabiliskt). 

Det gjordes en dubbelblind placebo studie år 2015 där man undersökte effekterna närmare. Sinutral studien bestod av en grupp överviktiga män som intog extraktet under en 12 veckors period, åt hälften av deltagarna gavs placebo. Bukfetman minskade med 9,7% hos de som fick preparatet och 4,8% hos de som gavs placebo. Det bekräftades att produkten är säker för viktminskning, vill man läsa mer om denna studie så hittar man den på deras hemsida.

Vad erbjuder Sinutral?
Enkel och säker viktminskning utan bieffekter. Sinutral erbjuder första månaden gratis om man vill pröva sig på produkten. Det man då betalar för är leveransen som kostar 78 kr.

Få kontakt med Sinutral
Vill man få kontakt med Sinutral så ska man skicka in ett formulär med innehållet: namn, e-post, produkt, senaste leveransdatum och sedan sin fråga eller feedback. Formuläret hittar man på deras hemsida.
 

Genom att skriva en recension så får andra möjligheten att läsa den, därefter kan de andra bestämma sig om företaget det recenserades om är värt deras tid, eller inte. Om man skriver en recension så ska den vara riktig.