OmdömesStälle

  Recensioner Sinutral

  De som gör fysisk träning gör det nödvändigtvis inte utav samma orsak. Vissa göra det på grund av att de mår bättre psykiskt, medan andra kan göra det för att uppnå en bättre form. Andra gör det också helt enkelt på grund av att deras livsstil. Om man till exempel tävlar inom skidåkning krävs en stor mängd fysisk träning för att uppehålla tävlingsprestandan. Oberoende orsak att man gör rör på sig, så har all fysisk rörelse en sak gemensamt, det är att kroppen använder bränsle när man rör på sig. Med bränsle menar man då någonting som kroppen kan omvandla till energi, till exempel helt vanlig mat. Rör man på sig tillräckligt mycket så har man oftast inga problem med övervikt på grund av att kroppen förbrukar en stor del av bränslet.

  Tyvärr har inte alla möjligheten att träna så mycket som de skulle vilja. Detta kan bero på att man kanske har ett jobb som tar upp all sin tid. Har man barn kan det också hända att det inte finns tid över till fysisk motion. Men om man har det målet att endast gå ner i vikt, kan man inte bara äta mindre då? Jo, men det finns också andra alternativ än att ”halvsvälta” sig själv. Det görs forskningar inom mat hela tiden, men nu har det forskats fram att det finns ämnen i vissa matvaror som gör att fettbränningen ökar. Ett företag som specialiserar sig på detta är Sinutral.

  Vad är Sinutral?

  Ett bantningspreparat som nu också finns i Sverige. Det ökar ämnesomsättningen dygnet runt, också när man sover. Preparatet kräver ingen träning eller andra speciella dieter för att det ska fungera. Preparatet är en 100% ren naturprodukt. Innehållet är ett unikt citrusextrakt som går efter namnet Sinetrol Xpur. Gjort av apelsin, blodapelsin, grapefrukt och guarana, dessa ökar fettbränningen på ett naturligt sätt. Innehåll: Sinetrol Xpur citrusextrakt (koffein), HPMC – kapsel (vegetabiliskt gelatin) och magnesiumstearat (vegetabiliskt).

  Det gjordes en dubbelblind placebo studie år 2015 där man undersökte effekterna närmare. Sinutral studien bestod av en grupp överviktiga män som intog extraktet under en 12 veckors period, åt hälften av deltagarna gavs placebo. Bukfetman minskade med 9,7% hos de som fick preparatet och 4,8% hos de som gavs placebo. Det bekräftades att produkten är säker för viktminskning, vill man läsa mer om denna studie så hittar man den på deras hemsida.

  Tiffany ger sina bästa bantningstips

  Vad erbjuder Sinutral?

  Enkel och säker viktminskning utan bieffekter. Sinutral erbjuder första månaden gratis om man vill pröva sig på produkten. Det man då betalar för är leveransen som kostar 78 kr.

  Få kontakt med Sinutral

  Vill man få kontakt med Sinutral så ska man skicka in ett formulär med innehållet: namn, e-post, produkt, senaste leveransdatum och sedan sin fråga eller feedback. Formuläret hittar man på deras hemsida.

  Genom att skriva en recension så får andra möjligheten att läsa den, därefter kan de andra bestämma sig om företaget det recenserades om är värt deras tid, eller inte. Om man skriver en recension så ska den vara riktig.


  Sinutral
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (6)

  3.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  3.6
  Tjänst
  rating
  3.6
  Prissättning
  rating
  3.6
  Leverans
  rating
  3.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Ninna Alves Röhr

  Jag är kund frän sinutral och jag vill en bestämmer mer vad jag göra det ? Därför jag försök mer jag kan göra inte. Du kan hjälp mig ?

  Av: Ninna Alves Röhr 27-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Faktura

  Varför får jag att jag ska betala när jag har sagt upp mitt abonnemang

  Av: Irene Andersson16-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Lurendrejare??

  Här vill dom skicka ut Sinutral och man ska betala Porto 69 kr!! Kommer ett mail! Inga tabletter kommer!! Glömmer sen bort det! Då kommer en påminnelse med 60 kr ytterligare ovanpå!! Inget telnummer finns att ringa! Bara mail! Jag ringer Konsumentverket!! Dom måste vara lurendrejare!!

  Av: Birgitta Edvinsson02-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Telefonnummer

  Hej, jag vill ha eran nummer som jag kan ringa och snacka med er

  Av: Maya 08-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  onödiga mail

  Jag får flera mail om bantnings prepparat !!!
  JAG ÄR INTE ITRESSERAD ; Skicka inte mer
  Anders

  Av: Anders Ekblom11-06-2020
  A nita13-07-2020

  Jag vill inte ha Sinutral längre. Det funkar inte Av Anita Johnsson

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  onödiga mail

  Jag får en massa mail från er, sluta skicka jag är inte intresserad,
  Mvh Anders

  Av: Anders Ekblom04-06-2020
  Livia Diaconu03-08-2020

  Hej! Jag vill inte ha mer Sinutral .Det fungerar inte bra. Jag vill avsluta med den produkt. Var snälla,att skicka inte mer.Jag vill inte betala mer faktura.Jag är inte interesserad. Mvh Livia Diaconu.

  Ewa Lapidoth Stenberg11-05-2021

  Väldigt missnöjd Har gått upp flera kilo efter 5 månader.

  Carina Lise-Lotte Petrusson 05-08-2021

  Får inte tag i er Bill inte ha mer ifrån er yack

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Sinutral

  Din recension

  FAQ

  Är Sinutral ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sinutral. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sinutral?

  Sinutral är huvudsakligen aktivt i Diet & Hälsakategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sinutrals webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.