OmdömesStälle

    Recensioner MetaBurn

    I dagsläget finns det väldigt många olika kosttillskott och andra vitaminer och mineraler som man kan ta för att börja må bättre i både kropp och själv. Man ska komma ihåg att ta vitaminer på vintern då man inte ser solen så mycket samt att det finns mineraler som man vara bra att ta då man tränar eller rör mycket på sig. Vissa kosttillskott ska man ta hela tiden, för varje dag som går medans man kan ta andra under en kortare period om man tex har brist på något. Det finns flera företaget och butiker som erbjuder olika sorters kosttillskott och vitaminer, vissa är endast verksamma online medans andra även har valt att erbjuda sina produkter i en fysisk butik. MetaBurn är ett företag som erbjuder sina kunder ett kosttillskott som ska hjälpa till med att öka förbränningen samt minska sötsuget.

    Kommer jag att bli nöjd om jag väljer att spendera pengar hos företag som tex MetaBurn? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om jag vill lämna in en reklamation om någon produkt? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

    Mer information om företaget MetaBurn

    Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och deras huvudkontor ligger i Malmö. Företaget är endast verksamma online i deras nätbutik och har därför inte någon fysisk butik. Flera gånger har MetaBurn vunnit pris för deras produkter och även för deras kundtjänst.

    Healthy, (Nutrient) Wealthy and Wise: Diet for Healthy Aging - Research on Aging

    Vad erbjuder MetaBurn sina kunder?

    Företagets produkter fungerar som en prenumeration vilket betyder att man med jämna mellanrum kommer att få hem en påfyllnad av produkten så att det inte blir något avbrott i användningen. Kosttillskottet som även går under samma namn, MetaBurn är tillverkat av naturliga ämnen som ska hjälpa till att öka förbränningen för att man sedan enklare ska kunna gå ner i vikt. När man gör den första beställningen hos företaget så kommer man att få hem den inom 5–7 arbetsdagar. Efter det kommer det att komma hem ett paket var fjärde månad som kommer att kosta ett fast månadspris. Vill man inte ha den kommande försändelsen så måste man meddela det 30 dagar innan.

    Hur kan man nå kundtjänsten hos MetaBurn?

    Är det så att man har några frågor eller funderingar ås kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är då stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten.

    Har du någon erfarenhet av företaget MetaBurn? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.


    Hur man kan öka sin förbränning.

    MetaBurn
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

    3.6
    25% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.6
    Tjänst
    rating
    3.6
    Prissättning
    rating
    3.6
    Leverans
    rating
    3.6

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

    Grundlurat av reklamen och försäljaren

    Jag köpte produkten för att gå ner i vikt. Efter tre månaders har jag gått upp i vikt mer 2,5 kilo.
    Produkten som jag köpte som engångsprodukt visades att ingå i abonnemang.
    Efter tre månader fick jag nästa paket som jag absolut inte ville ha.
    Återförsäljare på Vitamail i Malmö var otrevlig och hånande.
    Han ville absolut inte lyssna mina reklamationer och inte heller ta tillbaka produkten.
    Jag ångrar att jag gick på det här. ALDRIG MER!!!!!

    Av: Marina Tvermoes09-03-2021
    Fatima09-05-2021

    Hej! Hur tar man bort abonnemanget?

    Michelle10-05-2021

    Du måste ringa in 30 dagar innan abboemanget tar slut. Abonnemanget brukar oftast vara 60 dagar så ring redan idag till dom eller skriv ett Mail att du vill säga upp dig.

    Fatima11-05-2021

    Det ska jag göra omedelbart tack så mycket❤🙏🏽

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    8
    rating

    Inte bra alls

    Xxxxxxxxxxxxxxx

    Av: Nor 21-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning för Vitamail och Metaburn!!

    Fortsättning. Varning!!!!! Detta är ett vidrigt företag , Vitamail som säljer Metaburn!! Dom skriver i reklamen på mail och lockar med ett bra bantningsmedel! Där står också att det inte är bindande! Kolla på synonymer till ordet bindande!! Trots detta vid första utskicket står på pappret med MYCKET liten text att man ska säga upp 4 veckor innan nästa leverans! Varför så liten text!?? Jo för att snärja och lura in kunder i skuldfällan! Betalar du inte hotar dom med inkasso!! Det gäller alltså att tvinga och hota för att få kunder att betala för ännu en leverans! Om man tänker skicka tillbaka det, för säkerhets skull så skriver dom att även vid retur måste man betala även 2 a leveransen! Detta är dubbla budskap! Först står inte bindande! Sen står med bedrägligt liten text detta om 4 veckor! Jag har kontakt med Hallå konsument och dom sa jag har all rätt att reklamera detta då det är verkningslöst! Men det lyssnar inte Vitamail på utan skyller på att det är ett kosttillskott! Trots att dom lanserar det som ett bantningsmedel!! Dom har lurat av folk över 1000 kr/ per person som i god tro låtit dom dra pengar från deras kort/ konto. Sen har dom inte fått varan!! Vad tycker ni om det!!?? Jag kommer att bestrida all inkasso för det är så man ska göra! Förklara hur allt ligger till! Om detta inte går ändå vänder man sig till integritetsnämnden. Jag ska göra polisanmälan för OCKER för det är det Vitamail håller på med! Lurar människor som i god tro tror detta är ett reko företag! Detta är straffbart! Jag gör även en lång anmälan till Konsumentverket där alla kan läsa! Dom är redan anmälda dit redan fom 2012!! Dom gör människor sjuka och bedrövade med sina hot!! Vidriga!!!!

    Av: Birgitta Edvinsson21-04-2021
    Birgitta Edvinsson21-04-2021

    Jag menar förstås NEJ!!!!

    Fatima09-05-2021

    Herregud vilka vidriga mäniskor!! Hur avslutade du abonnemanget? Har försökt ringa men det funkar ej

    Birgitta Edvinsson10-05-2021

    Hej Fatima. Jo jag mailade. Och gör det minst 4 veckor innan! Annars åker du på 696 kr och 2 askar till. Jag mailade. Det är bäst så har du bevis att du sagt upp! Hallå Konsument rådet till det. kundservice@viamail.se

    Birgitta Edvinsson10-05-2021

    Obs! Blev nåt fel. Det ska stå kundservice@vitamail.se

    Fatima11-05-2021

    Tack så mycket❤🙏🏽

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Otrevligt bemötande och ingen effekt!!

    Det går inte att säga ifrån sig nästa leverans av Metaburn mer än 4 veckor innan. Trots att det gäller 2 veckors ångerrätt på Hallå konsument. Även då man redan fått asken!! En kille i kundtjänst där hotar idag med inkasso om jag inte hämtar ut det och betalar!! Trots att utskicket ska göras 12 April vägrar han stoppa det!! Mer än en vecka dit!! Ska ringa Hallå konsument imorgon. Varning för detta företag!!

    Av: Birgitta Edvinsson31-03-2021
    birgitta.edvinsson23@gmail.com30-04-2021

    Dom är anmälda 28 gånger till Konsumentverket!!! Jag håller på med min! Det är dessutom förbjudet att skicka reklam med detta till din e- post och sms om du inte godkänt det skriver Konsumentverket. Detta ska anmälas skriver dom! Dom skriver också att det tydligt ska stå att det ingår i ett abbonemsng! Prisuppgifter ska stå tydligt från början! Dom skriver också att dom ger sig på sjuka och äldre med sin reklam!!

    argelia rodriguez07-07-2021

    Jag har också haft samma problem med vitamail vidriga personalen och de har även hotat mig med inkasso ,jag har anmält de på konsumentverket hoppas att flera personen ska göra det ska också ringa hallå konsument i morgon.

    Birgitta Edvinsson09-07-2021

    Hej Argelia! Ja dom är vidriga! Ja mig hotade killen i kundtjänst med inkasso också! Jag blev sjuk av ilska. Är glad att jag nu anmält till Konsumentverket. Ja bra du har anmält!! Läste nu precis på Google nyheter om nåt företag som heter Vitaplus som blivit anmälda så mycket att dom får betala vite på 500 000. . Dom har lovat nu att klart och tydligt ge information och inte vilseleda folk . Också s.k hälsoprodukter. Så går det säkert för Vitamail om fler och fler anmäler. Ja hoppas verkligen dom får stänga detta hemska företag! Att sånt lurendrejeri får förekomma är skandal! Ja bra du ringer Hallå Konsument! Dom är jättebra och bryr sig verkligen. Ha det så bra nu.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skriv din egen recension om MetaBurn

    Din recension

    FAQ

    Är MetaBurn ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om MetaBurn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 25% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder MetaBurn?

    MetaBurn är huvudsakligen aktivt i Diet & Hälsakategorin, mer specifikt inom Vitaminer & Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till MetaBurns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.