DFDS

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för DFDS kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för DFDS:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. DFDS är ett företag som erbjuder trevliga och behagliga resor med bra mat och service ombord, samt rena hytter och bra underhållning. Trots vissa klagomål på smutsiga sängkläder och bristfällig skyltning till hamnar, ger företaget en overall positiv upplevelse för resenärer med en beräknad genomsnittsbetyg på 69%. (69%)

Produkt

“Fantastisk”

“Fantastisk”

“Trevlig kryssning”

“Bra hytt, bra mat, dryck och personal på båten”

👍 38   👎 8

DFDS erbjuder en trevlig och behaglig resa med bra mat och service ombord. Hytterna är rena och fräscha, och det finns bra underhållning och buffé. Frukosten är både bra och omtyckt av resenärerna. Dock har vissa klagat på smutsiga sängkläder och svårigheter med skyltningen till hamnen. Sammantaget verkar produkten passa bra för resenärer som ska till Baltikum och erbjuder en fantastisk överfart för en lugn och trevlig resa. (70%)

Leverans

👍 8   👎 14

DFDS erbjuder en lugn och behaglig överfart med bra hyttar och mat ombord, men vissa resenärer upplever problem med smutsiga sängkläder och bristande information om hamnanvisningar och anslutningsbussar. Incheckningen är smidig, men vissa upplever att det tar lång tid att lämna Oslo terminalen och att det är för få timmar i Oslo. Dessutom har vissa klagomål gällande skyltningen till hamnen och svårigheter att boka om färjan vid oväder. Sammantaget verkar leveransen från DFDS vara blandad med vissa positiva och negativa aspekter. (60%)

Kundtjänst

“Trevlig kryssning”

“Bra hytt, bra mat, dryck och personal på båten”

“Mycket otrevlig busspersonal både till och från färjan”

“Trevligt personalen”

👍 34   👎 13

DFDS erbjuder en hög nivå av svensk kundservice (100%). Besättningen ombord är trevlig och serviceminded (100%), och det finns bra mat och hytter på färjan (100%). Dock kan det vara en del klagomål vid incheckningen och vissa gäster kan uppleva långa väntetider och trängsel på terminalen (40%). Vissa passagerare har även haft negativa erfarenheter med otrevlig busspersonal och bristande information om anslutningsbussar (20%). Sammantaget erbjuder DFDS en trevlig och bekväm resa med en positiv kundserviceupplevelse.

Kommunikation

“Fantastisk”

“Fantastisk”

“Trevlig kryssning”

“Ingen info om var anslutnings buss går”

👍 24   👎 13

DFDS har en trevlig och behaglig atmosfär ombord med bra mat och underhållning. Besättningen är väldigt trevlig och serviceinriktad, och hytterna är rena och fina. Kommunikationen angående avgångstider behöver förbättras, och skyltningen till hamnarna kan vara bristfällig och förvirrande. Trots detta erbjuder DFDS en trevlig och välorganiserad resa med vänlig personal och god mat. (75%)

Webbplats

👍 5   👎 0

DFDS hemsida erbjuder en enkel och smidig incheckningsprocess (100%) men saknar variation för vuxna resenärer (50%). Resan upplevs som trevlig och behaglig (90%) med bra kabiner och frukost (100%).


Om DFDS

DFDS är ett danskt rederi grundat 1866, känd för att vara en av Europas ledande leverantörer av logistik- och transportlösningar. Företaget erbjuder frakttjänster, passagerartransport via färjor, och logistiktjänster över ett omfattande nätverk av rutter i och runt Europa. DFDS betjänar både gods- och passagerartrafik och strävar efter att kombinera miljömässig hållbarhet med effektiva transportlösningar. Genom åren har DFDS expanderat sin verksamhet genom strategiska förvärv och modernisering av flottan, vilket har befäst dess ställning på marknaden.


Kontaktinformation

🌐 www.dfds.comKategorier

Semestrar & Resor | Gruppresor