Currencyfair

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Currencyfair kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Currencyfair:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Currencyfair erbjuder snabba och pålitliga överföringar med högklassig kundtjänst som löser eventuella problem effektivt. Trots något högre avgifter än konkurrenterna, är den transparenta avgiftsstrukturen lätt att förstå (85% avgifter). Leveransen är snabb och utmärkt, men vissa upplever brist på kommunikation (20%). Kundtjänsten är generellt effektiv och snabb, men vissa kan ha svårigheter att nå dem under vissa tider (80%). Kommunikationen är tillmötesgående och hjälpsam, även om svar kan dröja ibland (90%). Sammantaget ger Currencyfair bra service, särskilt för de som prioriterar snabba och pålitliga överföringar.

Produkt

👍 1   👎 0

Currencyfair har alltid levererat snabba och pålitliga överföringar. Kundtjänsten är också högklassig och löser eventuella problem snabbt och effektivt. Trots det kan avgifterna vara något högre än andra alternativ på marknaden, men den transparenta avgiftsstrukturen gör det lätt att förstå kostnaderna (avgifter: 85%, kundtjänst: 90%, överföringshastighet: 95%).

Leverans

👍 2   👎 0

Leverans av Currencyfair ger snabb och utmärkt service (100%) men vissa kunder kan uppleva att det är något brist på kommunikation och information (20%).

Kundtjänst

👍 3   👎 0

Currencyfair har fått positiva omdömen för sin kundtjänst, med många användare som berömmer dess effektivitet och snabbhet. (80%) En del personer har dock påpekat att det kan vara svårt att nå dem under vissa tider på dygnet. (20%) Sammantaget verkar kundservicen vara pålitlig och tillmötesgående enligt majoriteten av recensionerna.

Kommunikation

👍 1   👎 0

Kundtjänsten är mycket tillmötesgående och hjälpsam, vilket gör det lätt att kommunicera med dem (95%). Men ibland kan det ta lite längre tid att få svar (80%). Overall, Currencyfair har en bra kommunikation och ger kunderna bra stöd (90%).


Om Currencyfair

CurrencyFair är ett fintech-företag som specialiserar sig på gränsöverskridande överföringar och valutaväxling. Företaget grundades 2009 i Irland med målet att erbjuda privatpersoner och företag en billigare och mer transparent lösning för valutaväxling än traditionella banker. Genom sin peer-to-peer plattform möjliggör CurrencyFair för användare att byta valutor direkt med varandra till mittenkursen, vilket minskar de kostnader som förknippas med valutaväxling. Utöver detta erbjuder de tjänster som inkluderar snabba internationella pengaöverföringar och företagsbetalningslösningar. Sedan starten har CurrencyFair expanderat sin verksamhet globalt och hanterar miljarder i valutaöverföringar årligen.


Kontaktinformation

Colm House, 91 Pembroke Road, Ballsbridge

D04 EC42 Dublin

Irland

📧 support@currencyfair.com

☎ +353 (0) 1 526 8411

🌐 currencyfair.comKategorier

Finans | Betaltjänster