Credifi

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Credifi kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Credifi:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Credifi har en trevlig kundtjänst som får positiv feedback, men företaget kritiseras för bristande information och förvirrande villkor. Tyvärr har viss negativ feedback om bedrägeri och rånare påverkat bolagets rykte. Möjligheten till extra inbetalning på lån saknas, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. (40%)

“Otydlig betalplan”

“Ändrar datum utan förvarning”

👍 1   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ewa Josefsson - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Fick ett lån på 6000 kr
  • Betalningen ökar efter 3 månader
  • Otydlig betalplan
  • Ändrar datum utan förvarning