Credifi

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Credifi kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Credifi:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Credifi erbjuder en snabb och enkel process för att få lån med snabb behandling och utbetalning (80%), men har bristande information och förvirrande villkor som kan vara missvisande för vissa kunder (40%). Kundtjänsten får en blandad recension med vissa som uppskattar det trevliga bemötandet medan andra anser att det saknas information och transparens (50%). De har också problem med betalningshantering och restriktioner i kredituttaget (60%). Sammantaget har Credifi potential att förbättra tydligheten och kundservicen för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“Fick ett lån på 6000 kr”

👍 5   👎 10

Credifi får en del negativa recensioner, med kunder som upplever bristande information och förvirrande villkor. Vissa har fått erbjudanden om mindre belopp trots hög kreditvärdighet, medan andra tycker att förfallodatum är missvisande. Å andra sidan uppskattar vissa kunder snabba utbetalningar och enkel ansökningsprocess. Dessvärre verkar vissa kunder ha haft problem med att betala tillbaka lånen i tid eller med att ta ut resterande kredit. Sammantaget verkar Credifi ha en del förbättringsmöjligheter när det gäller tydlighet och kundtjänst. (40%)

Leverans

“Otydlig betalplan”

“Ändrar datum utan förvarning”

👍 3   👎 4

Credifi erbjuder snabb och enkel ansökan med snabb behandling (80%), samt snabba pengar och utbetalningar (75%). Tyvärr kan vissa kunder uppleva problem med missvisande förfallodatum (50%), problematisk betalningshantering (60%), och begränsningar i uttag av resterande kredit (70%). Det kan vara en utmaning för vissa kunder att inte kunna ta ut hela krediten, och beslut kring lånehantering kan vara förhastade (55%). Sammantaget erbjuder Credifi en snabb och enkel process för att få lån, men vissa användare kan stöta på problem med betalningshanteringen och restriktioner i kredituttaget.

Kundtjänst

“Otydlig betalplan”

👍 3   👎 8

Credifis kundtjänst har blandade recensioner, med vissa som tycker att de är räddande änglar i nödsituationer medan andra anser att de är oseriösa och bedragare. En del kunder uppskattar deras trevliga bemötande, medan andra menar att de brister i information och transparens. Det verkar också finnas problem för vissa med att ta ut resterande kredit. Sammantaget får deras kundtjänst en blandad bedömning med en procentandel av 50% positiva och 50% negativa recensioner.

Kommunikation

“Otydlig betalplan”

“Ändrar datum utan förvarning”

👍 1   👎 7

Credifi har en trevlig kundtjänst som får positiv feedback, men företaget kritiseras för bristande information och förvirrande villkor. Tyvärr har viss negativ feedback om bedrägeri och rånare påverkat bolagets rykte. Möjligheten till extra inbetalning på lån saknas, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. (40%)

Webbplats

👍 1   👎 4

Credifi har en snabb och enkel process för att få pengar (80%), men har förvirrande och oklara villkor (60%) som kan vara missvisande med avseende på förfallodatumet (40%). Det är viktigt att vara försiktig och noga läsa igenom alla villkor innan man tar ett lån med Credifi.

Returpolicy

👍 1   👎 3

Credifis returpolicy har blandade recensioner. Vissa kunder har anklagat företaget för bedrägeri och problematisk betalningshantering, medan andra har berömt dem för att ha räddat dem från katastrofala situationer. Tyvärr erbjuder de inte möjlighet till extra inbetalningar på lån, vilket kan vara begränsande för vissa kunder. Sammantaget får Credifis returpolicy en blandad feedback, med en negativ ton i vissa recensioner. (25%)


Om Credifi

Credifi är ett etablerat företag inom finansbranschen som specialiserar sig på att tillhandahålla omfattande och pålitliga kredit- och ekonomiska data. Sedan starten har Credifi varit en pålitlig källa för analyser och information om olika kommersiella fastigheter och kreditmarknad. Genom att kombinera omfattande datauppsättningar och avancerad teknologi ger Credifi sina kunder verktygen de behöver för välgrundade beslut inom fastighetsfinansiering, investeringar och riskbedömning. Företaget har byggt upp sin databas och samlat in data från olika källor för att kunna erbjuda högkvalitativa analyser och insikter till sina kunder. Med sina produkter och tjänster, inklusive kreditratingssystem och omfattande forskningsrapporter, har Credifi fått positiva recensioner från nöjda kunder världen över.


Kontaktinformation

🌐 signup.credifi.seKategorier

Krediter & Lån | Lån