Coin Master

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Coin Master kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Coin Master:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Coin Master är ett spel som har potential att vara underhållande och beroendeframkallande för vissa användare (50%), men vissa anser att det är det sämsta spelet de spelat (100%). Kundservicen har delade åsikter bland kunderna, med vissa som uppskattar den effektiva servicen (70%) medan andra inte rekommenderar den (30%). Tydligare och mer informativ kommunikation behövs för att öka förtroendet för spelet, då endast 23% av användarna ger positiva recensioner. Trots rolig spelupplevelse och stora belöningar på hemsidan, kan många popup-fönster förstöra spelupplevelsen (70%). Sammantaget finns det potential för förbättringar inom många områden för att öka kundnöjdheten och spelarupplevelsen hos Coin Master.

Produkt

👍 0   👎 2

Coin Master är ett spel där huvudsyftet är att köpa fria spins för att fortsätta spela, vilket kan vara en nackdel för vissa spelare (100%). Vissa anser att det är det sämsta spelet de spelat, vilket kan göra det mindre attraktivt för potentiella spelare (100%). Trots detta kan spelet fortfarande underhålla och ha en beroendeframkallande kvalitet för vissa användare (50%).

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Kundservicen hos Coin Master verkar ha delade åsikter bland kunderna. Vissa tycker att den är snabb och effektiv (70%), medan andra rekommenderar den inte (30%). En del uppskattar den vänliga personalen (60%), medan andra anser att det kan vara svårt att få rätt hjälp (40%). Sammantaget verkar det finnas utrymme för förbättringar för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

👍 0   👎 1

Enligt användarna har Coin Master en bristfällig kommunikation, vilket får dem att varna andra att inte betala för något i spelet. Kommunikationen i spelet bedöms vara dålig med endast 23% positiva recensioner, vilket kan leda till förvirring och missnöje hos spelarna. Tydligare och mer informativ kommunikation kan hjälpa till att förbättra spelarupplevelsen och öka förtroendet för spelet.

Webbplats

👍 0   👎 2

Coin Master har en rolig och beroendeframkallande spelupplevelse med stora belöningar. Dock kan det vara irriterande med de många popup-fönstren som dyker upp när spinsen tar slut, vilket kan förstöra spelupplevelsen. (70%)


Om Coin Master

Coin Master är ett mobilspel utvecklat av det israeliska studion Moon Active. Spelet lanserades ursprungligen 2010 och har sedan dess blivit extremt populärt världen över. I Coin Master spinner spelare en spelautomat för att vinna mynt, attacker, räder, sköldar och mer, med målet att bygga och uppgradera en serie av byar. Spelet kombinerar element av strategi, tur och social interaktion, där spelare kan attackera och räda byar tillhörande andra spelare för att stjäla resurser. Dessutom uppmuntras spelare att samla kort och slutföra set för ytterligare belöningar. Coin Master har blivit känt för sin aggressiva marknadsföringskampanj, inklusive användningen av kändisendorsementer och sociala medieannonser.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Allmänt | Bookmakers & Rabattbutiker | Utbildning & Kurser