Clash Royale

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Clash Royale kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Clash Royale:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Clash Royale erbjuder en hög produktkvalitet med en välgjord spelupplevelse och beroendeframkallande element som får spelare att återvända regelbundet (95%). Tyvärr, har företaget en dålig kundsupport vilket kan vara frustrerande för användare med problem (20%). Leveransen är otroligt snabb och effektiv med enbart digital nedladdning tillgänglig (100% / 50%). Webbplatsen är användarvänlig och erbjuder bra verktyg för Clash Royale-spelare (100% / 80% / 90%). Sammantaget, är Clash Royale ett bra alternativ för spelare som letar efter högkvalitativt underhållning.

Produkt

“Bra produktkvalitet”

👍 1   👎 0

(95%) Baserat på recensioner av Clash Royale verkar det vara en bra produktkvalitet. Spelet är välgjort med hög kvalitet på grafik och spelupplevelse. Det är också väldigt beroendeframkallande och underhållande, vilket gör att spelare återvänder regelbundet för att spela. Dålig kundsupport (20%) En nackdel med Clash Royale verkar vara den dåliga kundsupporten. Många användare har klagat på långsamma svarstider och brist på hjälp från supportteamet när de har problem med spelet. Detta kan vara frustrerande för spelare som behöver assistans.

Leverans

“Snabb leverans”

👍 1   👎 0

(100%) Leveransen var otroligt snabb och jag fick spelet inom några minuter efter att ha beställt det. (100%) Enkelt och smidigt att få tillgång till spelet direkt efter köp. (100%) Endast digital nedladdning tillgänglig, ingen fysisk kopia. (50%) Sammantaget en mycket effektiv leveransprocess. (90%)

Webbplats

“Stor webbplats! Stora verktyg!”

“Bra upplevelse med den här webbplatsen!”

“Bra webbplats”

👍 2   👎 0

Clash Royale-webbplatsen erbjuder stora verktyg och information som gör det enkelt att spela spelet effektivt. (100%) Webbplatsen är användarvänlig och enkel att navigera på. (80%) En bra resurs för Clash Royale-spelare. (90%)


Om Clash Royale

Clash Royale är ett realtid-strategispel för mobila enheter utvecklat och publicerat av Supercell, ett finskt företag känd för att skapa andra populära mobila spel som Clash of Clans och Brawl Stars. Spelet lanserades globalt i mars 2016 och kombinerar element från samlarkortspel, tower defense och multiplayer online battle arena (MOBA). I Clash Royale, spelar användare mot varandra i realtid, med målet att förstöra motståndarens torn samtidigt som man försvarar sina egna. Spelare samlar och uppgraderar olika kort som representerar trupper, förtrollningar och försvarsstrukturer, vilka de sedan använder i strider för att försöka vinna över motståndarna. Sedan lanseringen har Clash Royale blivit ett av de mest populära och inkomstbringande mobila spelen globalt, tack vare dess engagerande multiplayer-läge och regelbundna uppdateringar från Supercell.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Allmänt | Bookmakers & Rabattbutiker | Utbildning & Kurser