Castaluna

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Castaluna kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Castaluna:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Castaluna erbjuder ett brett utbud av kläder i större storlekar och har fri frakt för beställningar över 49 euro, vilket är mycket generöst. Tyvärr kan leveranstiden vara lång och vissa kunder har rapporterat problem med försenade leveranser, vilket kan vara frustrerande för dem som väntar på sina köp. Totalt sett erbjuder företaget mångsidiga alternativ för dem som letar efter kläder i större storlekar. (80%)

“Des vêtements pour grande taille”

“Livraison gratuite à partir de 49 euros”

👍 1   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Marine Tiolin - 11 år sedan Trustpilot 🔗

  • Des vêtements pour grande taille
  • Livraison gratuite à partir de 49 euros