Castaluna

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Castaluna kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Castaluna:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundtjänsten hos Castaluna har både sina fördelar och nackdelar. Många kunder tycker att de är snabba och vänliga (80%), medan vissa anser att de kan vara svåra att nå och att svar på frågor kan ta lång tid (30%). Kundtjänsten verkar vara tillmötesgående och hjälpsam (75%), men vissa kunder har haft problem med returer och återbetalningar (40%). Sammantaget verkar Castalunas kundtjänst vara ganska pålitlig och vänlig, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller tillgänglighet och hantering av problem.

“Jag är personligen nöjd med mina köp.”

“Des vêtements pour grande taille”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mariane Mapple - 11 år sedan Trustpilot 🔗

  • Modellerna är modiga och passar kvinnor med kurvor.
  • Jag är personligen nöjd med mina köp.
  • Priserna är mer eller mindre överkomliga.

Marine Tiolin - 11 år sedan Trustpilot 🔗

  • Des vêtements pour grande taille
  • Livraison gratuite à partir de 49 euros