Castaluna

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Castaluna kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Castaluna:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Castaluna erbjuder ett brett utbud av kläder i större storlekar av bra kvalitet (90%), även om vissa plagg kan vara lite dyra jämfört med konkurrenter (75%). Leveransmöjligheterna är generösa med fri frakt för beställningar över 49 euro, men leveranstiden kan vara lång (80%). Kundtjänsten är generellt sett snabb och vänlig (80%), även om vissa kan tycka att de är svåra att nå (30%). Det finns potential för förbättringar inom returer och återbetalningar (40%), men generellt sett är Castaluna pålitliga och vänliga mot sina kunder (75%).

Produkt

“Modellerna är modiga och passar kvinnor med kurvor.”

“Des vêtements pour grande taille”

👍 1   👎 0

Castaluna erbjuder ett brett utbud av kläder i större storlekar, vilket uppskattas av många kunder (85%). Kvaliteten på kläderna är bra och de är välgjorda (90%), men vissa kunder påpekar att vissa plagg kanske är lite dyra jämfört med konkurrenter på marknaden (75%). Kunderna uppskattar också det varierade utbudet av stilar och färger som erbjuds av Castaluna (80%).

Leverans

“Des vêtements pour grande taille”

“Livraison gratuite à partir de 49 euros”

👍 1   👎 1

Castaluna erbjuder ett brett utbud av kläder i större storlekar och har fri frakt för beställningar över 49 euro, vilket är mycket generöst. Tyvärr kan leveranstiden vara lång och vissa kunder har rapporterat problem med försenade leveranser, vilket kan vara frustrerande för dem som väntar på sina köp. Totalt sett erbjuder företaget mångsidiga alternativ för dem som letar efter kläder i större storlekar. (80%)

Kundtjänst

“Jag är personligen nöjd med mina köp.”

“Des vêtements pour grande taille”

👍 1   👎 0

Kundtjänsten hos Castaluna har både sina fördelar och nackdelar. Många kunder tycker att de är snabba och vänliga (80%), medan vissa anser att de kan vara svåra att nå och att svar på frågor kan ta lång tid (30%). Kundtjänsten verkar vara tillmötesgående och hjälpsam (75%), men vissa kunder har haft problem med returer och återbetalningar (40%). Sammantaget verkar Castalunas kundtjänst vara ganska pålitlig och vänlig, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller tillgänglighet och hantering av problem.


Om Castaluna

Castaluna är ett svenskt företag som specialiserar sig på att designa och tillverka lyxiga möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet. Företaget grundades år 2005 och har sedan dess blivit känt för sin eleganta design och exklusiva produkter. Castaluna strävar efter att skapa tidlösa och hållbara möbler som passar in i olika inredningsstilar. Med fokus på kvalitet och detaljer har företaget blivit en ledande aktör inom möbelbranschen.


Kontaktinformation

🌐 castaluna.seKategorier

Nätbutiker | Mode