Care of Posters

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Care of Posters kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Care of Posters:

TrustPilot (13)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Care of Posters har en professionell och lättanvänd webbplats med en hel del användbar information om produkterna. Det är enkelt att navigera och hitta produktbeskrivningar, och det finns hjälpsamma guider för att underlätta köpbeslut. Leveranserna är snabba och kundservicen är bra. Dock kan vissa produkter ha felaktiga mått enligt vissa recensioner (10%), och vissa kunder kan uppleva att informationen om vissa produkter är bristfällig (15%). Sammantaget verkar dock Care of Posters vara ett pålitligt val för köp av posters och andra produkter online.

“Jackan var för liten trots informationen på hemsidan”

“Informativ storlekstabell”

“Trevligt service”

👍 25   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Claes Wass - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Jackan var för liten trots informationen på hemsidan

Kurdayetî - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Informativ storlekstabell
  • Snabb leverans
  • Proffsig kundservice

Louise - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Trevligt service