Care of Posters

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Care of Posters kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Care of Posters:

TrustPilot (13)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Care of Posters har en smidig returpolicy, med enkel returprocess och generösa returer (80%). Tyvärr kan det förekomma att produkter inte stämmer överens med beskrivningen på hemsidan och att butiken ibland vägrar att ta tillbaka varor (40%). Trots detta erbjuder de ett bra sortiment av kvalitetskläder (100%). Det kan även förekomma straffavgifter för returer (20%). Sammantaget verkar Care of Posters ha en blandad returpolicy, med fördelar såsom smidiga returer och bra kvalitet, men även nackdelar som otydliga produktbeskrivningar och eventuella vägran att ta tillbaka varor.

“Inga problem med returer”

“Jackan var för liten trots informationen på hemsidan”

“returen fungerade”

“Generösa returer”

👍 12   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sari - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Otrolig service
  • Inga problem med returer
  • Bra produkter

Claes Wass - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Jackan var för liten trots informationen på hemsidan

RB - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • returen fungerade

Axel - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabba leveranser
  • Fantastiskt utbud
  • Generösa returer