Care of Posters

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Care of Posters kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Care of Posters:

TrustPilot (13)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Posters omsorg är blandad. Å ena sidan uppskattas den bra kundservicen som är lätt att få tag i och supertrevlig (85%), liksom den snabba leveransen och höga standarden på produkterna (90%). Å andra sidan kritiseras företaget för dålig kundservice och otrevligt bemötande (15%), oförmågan att hitta information om vissa produkter (25%), samt otydliga bilder och felaktiga mått på hemsidan (20%). Trots blandade recensioner verkar Posters omsorg vara ett pålitligt företag med många nöjda kunder.

“Superseriöst företag med personlig touch”

“Jackan var för liten trots informationen på hemsidan”

“Informativ storlekstabell”

“Trevligt service”

“Tröjan var fin”

👍 34   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Otto - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Superseriöst företag med personlig touch

Claes Wass - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Jackan var för liten trots informationen på hemsidan

Kurdayetî - 20 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Informativ storlekstabell
  • Snabb leverans
  • Proffsig kundservice

Louise - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Trevligt service

Linda Wigeborn - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Tröjan var fin