CapitalBox

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för CapitalBox kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för CapitalBox:

TrustPilot (18)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. CapitalBox webbplats erbjuder en smidig och enkel ansökningsprocess med snabb och effektiv handläggning. Tyvärr är priserna något otydliga och kan vara för höga för vissa kunder. Det finns också uppläggningsavgifter för korta lån, men det är möjligt att lösa lånet i förtid vilket är positivt. Sammantaget verkar det vara en trevlig bank som kan erbjuda det du söker, men villkoren kan vara förvirrande och mindre fördelaktiga för vissa kunder. (25%)

“Erbjuder det jag letade efter”

👍 6   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ulf Andersson - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Trevligt bemötande
  • Passande produktutbud
  • Bra service
  • Erbjuder det jag letade efter