CapitalBox

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för CapitalBox kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för CapitalBox:

TrustPilot (18)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. CapitalBox erbjuder en otroligt snabb och smidig leverans av kapital, med en utbetalning samma dag. De har en effektiv och enkel ansökningsprocess, samt en trevlig och professionell service. Tyvärr kan vissa uppleva en lång handläggningstid ibland, men i stort sett får man snabb och tillmötesgående service. Totalt sett verkar CapitalBox vara en pålitlig och effektiv partner för företag som behöver snabb finansiering (91%).

“Snabb och enkel bearbetning av ansökan”

“Snabba och lätta att ha att göra med”

“Smidigt och enkelt”

“Snabb, tydlig och bra uppställning med kunnig personal som hjälpte mina behov”

“Superbra service”

👍 47   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

André Nyman - 5 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb och enkel bearbetning av ansökan
  • Trevlig personal

Roine Steibert - 5 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Lätt att ha göra med
  • Snabba och lätta att ha att göra med

Magnus Berg - 5 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Smidigt och enkelt

Joacim - 17 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket professionell
  • Snabb, tydlig och bra uppställning med kunnig personal som hjälpte mina behov

Fanny - 6 år sedan Trustpilot 🔗

  • Superbra service