Blue Tomato

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Blue Tomato kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Blue Tomato:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Blue Tomato har en mycket engagerad och hjälpsam kundservice, vilket uppskattas av många kunder. Många ger beröm åt den effektiva och snabba lösningsorienterade hjälpen, särskilt John i Göteborgsbutiken får mycket positiv feedback. Tyvärr är det en del kunder som upplever lång väntetid och problematiska processer vid reklamationer, samt svårigheter med att få tag på kundtjänst, vilket ger en negativ upplevelse för vissa. Sammantaget verkar kundservicen vara överlag bra, men det finns utrymme för förbättringar för att möta alla kunders behov och förväntningar. (61%)

“Bra service”

“Inget att anmärka på”

“Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.”

👍 85   👎 50

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Henrik Johansson - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service

Johan - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Inget att anmärka på
  • bra priser

exaltedAlliance EU - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.