Blue Tomato

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Blue Tomato kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Blue Tomato:

TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Blue Tomato har ett stort utbud av produkter med bra beskrivningar och kunnig personal som ger bra service (73%). Leveransen är snabb och effektiv med bra produkter till reko priser (70%), men problem med FedEx kan påverka vissa kunder negativt (40%). Kundservicen är engagerad och hjälpsam, men det finns utrymme för förbättringar i vissa delar (61%). Kommunikationen är överlag bra med en del förbättringspotential (80%). Webbplatsen är lätt att navigera och erbjuder ett bra utbud, men vissa kunder upplever problem med sökning efter specifika egenskaper (80%). Returneringspolicyt verkar ha flera nackdelar med svårigheter och förseningar, vilket leder till missnöje bland kunderna (21%). Sammantaget erbjuder Blue Tomato en bra helhetsupplevelse för kunderna, men det finns vissa områden där företaget kan förbättra sig för att öka kundnöjdheten ytterligare.

Produkt

“Bra upplevelse”

“Bra utbud”

“Rätt storlek”

“Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.”

“Mycket bra”

“Bra utbud”

👍 121   👎 20

Blue Tomato har ett enormt utbud av produkter med mycket tillbehör och generella beskrivningar på brädor, vilket underlättar shoppingen. Deras kunniga och engagerade personal hjälper till att hitta rätt utrustning, vilket resulterar i nöjda kunder. Trots viss svårighet att balansera på skateboarden och att den saknar broms, erbjuder företaget bra kundservice och snabb leverans, vilket gör det till en pålitlig aktör på marknaden. Vi rekommenderar att handla från Blue Tomato för en positiv köpupplevelse. (73%)

Leverans

“Bra upplevelse”

“Svårt hitta sändningsnummer”

“Ingen notifikation vid leverans”

“Bra utbud”

“Snabb leverans”

“Bra pris”

“Snabb leverans”

“Lång leveranstid”

“Väntar fortfarande på skickandet eller någon sorts info om att det blivit skickat”

👍 72   👎 50

Blue Tomato har snabb och effektiv leverans (70%), bra produkter till reko priser och riktigt bra leveranser (80%), samt ett bra utbud (70%). Dock kan det vara problem med leverantören FedEx som vissa kunder klagar på (40%), vilket kan påverka leveransen negativt. Vissa kunder har också haft svårt att få fram sändningsnummer eller få notifikation vid leveransen (30%). Sammantaget erbjuder Blue Tomato snabb leverans av bra produkter, men leveransproblemen med FedEx kan vara en nackdel för vissa kunder.

Kundtjänst

“Bra service”

“Inget att anmärka på”

“Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.”

“Bra support”

👍 85   👎 50

Blue Tomato har en mycket engagerad och hjälpsam kundservice, vilket uppskattas av många kunder. Många ger beröm åt den effektiva och snabba lösningsorienterade hjälpen, särskilt John i Göteborgsbutiken får mycket positiv feedback. Tyvärr är det en del kunder som upplever lång väntetid och problematiska processer vid reklamationer, samt svårigheter med att få tag på kundtjänst, vilket ger en negativ upplevelse för vissa. Sammantaget verkar kundservicen vara överlag bra, men det finns utrymme för förbättringar för att möta alla kunders behov och förväntningar. (61%)

Kommunikation

“Bra upplevelse”

“Svårt hitta sändningsnummer”

“Ingen notifikation vid leverans”

“Tydlig information och bra erbjudanden”

“Bra pris”

“Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.”

“Väntar fortfarande på skickandet eller någon sorts info om att det blivit skickat”

“Mycket bra”

👍 33   👎 34

Blue Tomato har en tydlig och hjälpsam kommunikation med engagerad personal, vilket ger en bra upplevelse (80%). Vissa kunder upplever dock svårigheter med att få fram sändningsnummer för svensk leverans samt brist på notifikation vid leverans (20%). Kommunikationen från support kan vara otydlig och svar kan dröja, vilket resulterar i viss frustration hos vissa kunder (30%). Trots detta har vissa kunder uppskattat den snabba och effektiva hjälpen de fått av exempelvis John i Göteborgsbutiken (10%). Overall, Blue Tomato erbjuder väldigt bra service och kommunikation, men det finns utrymme för förbättringar särskilt gällande leveransinformation och svarstider från support.

Webbplats

👍 16   👎 2

Blue Tomatos webbplats får generellt sett positiva recensioner med enkel navigering och bra utbud (80%). Kunderna tycker att det är lätt att hitta önskade produkter i butiken. Webbshoppen anses vara effektiv och bra fungerande av majoriteten av recensionerna. Vissa recensioner pekar dock på förvirring vid sökning efter specifika egenskaper och att personliga preferenser för leveransföretag inte respekteras (20%).

Returpolicy

“Har inte fått retur pengarna än”

👍 0   👎 15

Blue Tomato's return policy seems to have several drawbacks, with customers experiencing difficulties and delays in the process of filing a complaint and receiving refunds. Some customers have even been offered gift cards instead of cash refunds, adding to the frustration. The confirmation process for returns is also described as cumbersome. Overall, the return policy seems to be plagued with issues, causing dissatisfaction among customers. (21%)


Om Blue Tomato

Blue Tomato är ett företag som specialiserar sig på försäljning av produkter inom snowboard, freeski, skate, och surf. Företaget grundades 1988 av den österrikiske snowboardåkaren Gerfried Schuller som en snowboardskola. Sedan dess har det vuxit till att omfatta en e-handelsplattform samt flertalet butiker i Europa. Blue Tomato erbjuder ett brett sortiment av utrustning, kläder och tillbehör för action sport-entusiaster.


Kontaktinformation

🌐 blue-tomato.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Sport & Friluftsliv