Blue Tomato

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Blue Tomato kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Blue Tomato:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Blue Tomato har en tydlig och hjälpsam kommunikation med engagerad personal, vilket ger en bra upplevelse (80%). Vissa kunder upplever dock svårigheter med att få fram sändningsnummer för svensk leverans samt brist på notifikation vid leverans (20%). Kommunikationen från support kan vara otydlig och svar kan dröja, vilket resulterar i viss frustration hos vissa kunder (30%). Trots detta har vissa kunder uppskattat den snabba och effektiva hjälpen de fått av exempelvis John i Göteborgsbutiken (10%). Overall, Blue Tomato erbjuder väldigt bra service och kommunikation, men det finns utrymme för förbättringar särskilt gällande leveransinformation och svarstider från support.

“Bra upplevelse”

“Svårt hitta sändningsnummer”

“Ingen notifikation vid leverans”

“Tydlig information och bra erbjudanden”

“Bra pris”

“Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.”

“Väldigt bra”

👍 33   👎 34

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Arvid - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra upplevelse
  • Svårt hitta sändningsnummer
  • Ingen notifikation vid leverans

Mycket nöjd kund. - 20 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra utbud
  • Tydlig information och bra erbjudanden
  • Snabb leverans

exaltedAlliance EU - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastisk kundservice och mycket snabb respons.

Jonatan Sandholst - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Väldigt bra
  • Bra utbud