Binance

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Binance kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Binance:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Binance har en utmaning när det gäller att få ut pengar (33%), brister i säkerhet (25%), och vissa användare anser att det är ett bedrägeriföretag (20%). Registreringen är komplicerad med många verifieringssteg (15%) och vissa klagar på medarbetare som rotar runt i datorn utan tillstånd (5%). Ökad transparens och säkerhet med Anydesk skulle behövas, och vissa personer upplever det som svårt att ta ut pengar (2%).总的来说,Binance的网站存在一些取款难、安全性不足、复杂的注册流程以及部分用户认为存在违规操作的问题,需要提高透明度和安全性。

“Svårt att få ut pengar”

👍 0   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Roy - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Svårt att få ut pengar