Beredd

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Beredd kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Beredd:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bereds returpolicy är överlag väldigt effektiv och enkel med snabba återbetalningar och smidiga returprocesser. Deras trevliga bemötande och bra kommunikation vid retur gör att kunder känner sig väl omhändertagna. En del kunder har dock upplevt att de inte fått tillbaka hela beloppet vid retur, vilket drar ner helhetsintrycket något. Trots det verkar majoriteten vara nöjda med hur returneringar hanteras av Beredd. (85%)

“Ingen retursedel skickad”

“Besvärar kunden med extra mail och utskrift av retursedel”

👍 43   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Marianne Laiberg - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Ingen retursedel skickad
  • Besvärar kunden med extra mail och utskrift av retursedel