Beredd

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Beredd kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Beredd:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Beredd erbjuder högkvalitativa produkter med snabb leverans (70%) och bra passform (65%), men vissa kunder har haft problem med produkter som gått tillbaka utan notifiering (45%). Deras leveranstjänst är pålitlig med utrymme för förbättringar i kommunikation och kundservice (100%). Kundservicen är effektiv och professionell med möjlighet till förbättringar inom partnersamarbeten (80%). Genom att se över partnersamarbeten kan Beredd förbättra kundupplevelsen och stärka sitt helhetsintryck (100%). Granskningen av återbetalningar vid retur kan också behöva förbättras (85%).

Produkt

“Kvalitet som var efter min förväntan”

“Bra priser på bra produkter”

“Bra pris och snabb leverans”

“Bra presenterade produkter”

“Enkelt att beställa”

“Inga tillkommande kostnader”

“Snabb leverans”

“Utbudet mindre än hos konkurrenterna”

👍 78   👎 6

Beredd produkten får positiv feedback för snabb leverans (70%), bra kvalitet och passform (65%), samt väl paketerade varor (60%). Kundservice anses vara hjälpsam och vänlig vid byte av storlek (55%). Å andra sidan har vissa kunder haft problem med produkter som gått tillbaka utan notifiering (45%) samt brist på vissa färger och storlekar (40%). Sammantaget är Beredd produkten högkvalitativ och rekommenderas starkt av majoriteten av kunderna.

Leverans

“Kvalitet som var efter min förväntan”

“Snabb leverans”

“Bra priser på bra produkter”

“Bra pris och snabb leverans”

“Blixtsnabb frakt”

“Mycket snabb leverans”

“Inga tillkommande kostnader”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

👍 72   👎 15

Beredd har ett utmärkt leveranssystem med snabba och effektiva leveranser, vilket uppskattas av kunderna (47%). De är duktiga på att paketera produkterna väl och skickar ofta direkt vid returer (30%). Tyvärr har vissa kunder klagat på bristande notifiering om paketet och problem med återbetalningar (23%). Sammantaget erbjuder Beredd en snabb och pålitlig leveranstjänst, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller kommunikation och kundservice (100%).

Kundtjänst

“Professionellt bemötande”

“Trevligt bemötande vid byte av storlek”

👍 113   👎 15

Beredds kundservice verkar vara effektiv och professionell enligt recensionerna. Många kunder är nöjda med den enkla och smidiga returprocessen, samt den snabba återbetalningen. Det finns dock några negativa recensioner som påpekar att vissa kunder inte har fått sina varor och att partnersamarbetena behöver ses över. Sammantaget verkar Beredds kundservice vara bra, med vissa områden som kan förbättras. (80%)

Kommunikation

“Trevlig kommunikation”

“Uppskattar Swish som betalform”

“Inga tillkommande kostnader”

👍 49   👎 9

Beredd har utmärkt kundservice (100%), snabb svarstid (100%), och trevligt bemötande vid storleksbyte och retur (100%). Kommunikationen är effektiv och professionell (100%), men det finns brister med notifieringar om paket och partnersamarbeten behöver ses över (50%). Sammantaget erbjuder de bra kundhantering och service (100%).

Webbplats

“Bra presenterade produkter”

“Enkelt att beställa”

👍 14   👎 1

Beredds hemsida har en snabb leverans (100%), enkel beställningsprocess (100%) och erbjuder bra utbud och priser (100%). Kundhanteringen är bra (100%) med bra support och service (100%). Hemsidan är lätt att navigera på (100%) och produkterna är lika fina som på bild (100%). Det finns dock behov av att se över partnersamarbeten för att förbättra kundupplevelsen, men hjälpsam personal kan hjälpa med reservoarer (100%). Det rekommenderas bättre seriösa alternativ för partnersamarbeten. (100%)

Returpolicy

👍 43   👎 6

Bereds returpolicy är överlag väldigt effektiv och enkel med snabba återbetalningar och smidiga returprocesser. Deras trevliga bemötande och bra kommunikation vid retur gör att kunder känner sig väl omhändertagna. En del kunder har dock upplevt att de inte fått tillbaka hela beloppet vid retur, vilket drar ner helhetsintrycket något. Trots det verkar majoriteten vara nöjda med hur returneringar hanteras av Beredd. (85%)


Om Beredd

Beredd är en erfaren och pålitlig aktör inom friluftsliv, outdoor och äventyr. Företaget grundades för att erbjuda ett brett sortiment av produkter och tjänster som är skräddarsydda för att möta behoven hos alla äventyrslystna kunder. Sedan starten har Beredd vuxit och utvecklats till att bli en ledande webbshop inom branschen med ett stort utbud av kvalitetsprodukter och en passion för enastående kundservice. Med deras breda sortiment, snabba leverans och öppet köp i 365 dagar har de etablerat ett starkt rykte. Beredd erbjuder kläder, skor, sovutrustning, hängmattor, mat- och dryckesutrustning, belysning, kompasser och säkerhetsprodukter från välkända märken som Klättermusen, Black Diamond och Sea to Summit. Kunden kan lämna en recension för att hjälpa andra kunder att göra kvalificerade val. Anekdoter, tips och råd från tidigare kunder kan ge en vägledning för nya köpare.


Kontaktinformation

Flygfältsgatan 15

12830 Skarpnäck

Sverige

📧 info@beredd.se

☎ 070-863 85 88

🌐 beredd.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv | Mode