Beredd

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Beredd kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Beredd:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Beredds kundservice verkar vara effektiv och professionell enligt recensionerna. Många kunder är nöjda med den enkla och smidiga returprocessen, samt den snabba återbetalningen. Det finns dock några negativa recensioner som påpekar att vissa kunder inte har fått sina varor och att partnersamarbetena behöver ses över. Sammantaget verkar Beredds kundservice vara bra, med vissa områden som kan förbättras. (80%)

“Professionellt bemötande”

“Trevligt bemötande vid byte av storlek”

👍 113   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mini Me - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Blixtsnabb frakt
  • Professionellt bemötande

Gunnel Ericsson - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket snabb leverans
  • Bra pris
  • Trevligt bemötande vid byte av storlek
  • Trevlig kommunikation