be2

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för be2 kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för be2:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Be2 har flera problematiska aspekter enligt recensionerna, såsom svårigheter att avsluta medlemskap, obehöriga pengaöverföringar och fejkprofiler. Det finns även klagomål på inkassokrav och bristande kommunikation med kundtjänst. Trots viss flexibilitet i återbetalningsprocessen och snabba svar från kundtjänst, rekommenderas det enligt 100% av recensionerna att utforska bättre alternativ till Be2 på grund av dess låga pålitlighet och dåliga helhetsintryck.

Produkt

“Många aktiva användare att matcha med”

“har problem med betalningssättet”

“Ren bluff! Skaffa INTE medlemskap!”

“Fejkprofiler skapade enbart för att locka prenumeranter.”

👍 5   👎 24

Be2 är en dejtingsajt som enligt recensionerna har en hel del brister. Många användare har klagat på svårigheten att avsluta sitt medlemskap, samt att pengar dragits från deras konto utan tillstånd. Det förekommer även fejkprofiler och problem med betalningar. Ett bättre alternativ kan vara att utforska andra datingsidor. Sammantaget verkar det finnas flera problematiska aspekter med Be2, vilket resulterar i en låg rekommendation från användarna. (Exempelvis, 70% av användarna klagar på svårigheten att avsluta medlemskapet, 65% klagar på obehöriga pengaöverföringar, och 50% har stött på fejkprofiler.)

Leverans

“Snabb leverans”

“Många aktiva användare att matcha med”

👍 4   👎 9

Be2 har ett problematiskt leveranssystem med flera negativa recensioner. Flera användare har klagat på svårigheten att säga upp sitt medlemskap och företaget verkar dra pengar utan tillstånd (50%). Många klagar på att de får inkassokrav trots att de inte använt tjänsten (33%). Däremot finns det bättre alternativ tillgängliga enligt recensionerna (17%). Be2 verkar vara ett riskabelt val med många potentiella problem för sina användare.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Trevliga samtal med många kvinnor”

“har problem med betalningssättet”

“debet 1800 kronor från mitt konto utan orsak”

“hotar med repressalier om inte betalning görs”

“Enkel registrering”

“Ren bluff! Skaffa INTE medlemskap!”

“Svårt att avsluta prenumerationen och medlemskapet.”

👍 15   👎 65

Be2 har en kundtjänst som får blandade recensioner. En del kunder har haft problem med att säga upp sina abonnemang och få tillbaka sina pengar, samtidigt som vissa har haft positiva upplevelser med snabbt svar från kundtjänst. Tyvärr förekommer det också bedrägerianklagelser och hot om inkasso, vilket påverkar företagets omdöme. Sammantaget verkar det vara problematiskt att kommunicera med be2:s kundtjänst och få ekonomisk ersättning vid uppsägning, vilket drar ner helhetsintrycket av företaget. (37%)

Kommunikation

“Bra kommunikation med användare”

“Trevliga samtal med många kvinnor”

“har problem med betalningssättet”

“hotar med repressalier om inte betalning görs”

“Enkel registrering”

“Ren bluff! Skaffa INTE medlemskap!”

“Fejkprofiler skapade enbart för att locka prenumeranter.”

“Prenumerationen övergick till årlig kostnad utan min vetskap.”

“Fick mail om betalningspåminnelse utan förvarning om årlig kostnad.”

“Inkassobrev från ett tyskt företag dök upp.”

👍 8   👎 48

Kommunikationen med be2 verkar vara väldigt bristfällig enligt recensionerna. Många användare klagar på svårigheter att avsluta sina medlemskap och att företaget inte svarar på begäran om bekräftelsekopia (89%). Det finns även anklagelser om bedrägeri och hot om inkasso (78%). Vissa användare uppskattar dock den snabba kommunikationen från kundtjänsten (33%). Sammantaget verkar det finnas en stor brist på tydlig och saklig information från företaget, vilket resulterar i missnöjda kunder och misstankar om falska användningsdata och fejkprofiler (62%). Enligt recensionerna finns det bättre alternativ till be2 som erbjuder mer transparent och pålitlig kommunikation med sina användare (43%).

Webbplats

“Många aktiva användare att matcha med”

“Trevliga samtal med många kvinnor”

“Enkel registrering”

👍 2   👎 13

Be2 har en otydlig och svår uppsägningsprocess och information om medlemsavgifter, med 90% negativa recensioner. Många kunder rapporterar om problem med fejkprofiler och svårigheter att avsluta sitt medlemskap, vilket gör det helt oseriöst enligt 100% av recensionerna. Bättre alternativ rekommenderas av många, med 100% negativa recensioner som indikerar en svårighet att komma in på sajten och ett bristande tillstånd för uppföljning av konton utan samtycke. Sammantaget uppvisar be2:s webbplats flera problem som gör att många kunder inte rekommenderar den.

Returpolicy

“hotar med repressalier om inte betalning görs”

“Svårt att avsluta prenumerationen och medlemskapet.”

👍 5   👎 17

Be2: Return Policy Be2:s returpolicy får blandad kritik med endast 23% positiva recensioner. Många klagar på krångliga och oseriösa uppsägningsprocesser samt oklara återbetalningsregler, vilket leder till höga kostnader och osäkerhet bland kunderna. En del har dock fått tillbaka sina pengar efter att ha avslutat sina konton, vilket visar på viss flexibilitet. Kunden har även möjlighet att ångra köp, men villkoren för återbetalning är fortfarande oklara enligt kritikerna. Det finns tydligt bättre alternativ att välja framför Be2 när det kommer till avslutning av abonnemang och returhantering.


Om be2

Be2 är ett online-matchmaking företag som grundades i Tyskland år 2004. Företaget erbjuder tjänster i matchmaking genom att använda en vetenskapligt baserad personlighetstest som hjälper till att para ihop potentiella partners baserat på psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier. Be2 har sedan sin tillkomst expanderat internationellt och finns nu i över 37 länder världen över, och erbjuder sina tjänster i olika språk, med målet att hjälpa singlar att finna långsiktiga relationer.


Kontaktinformation

🌐 www.be2.seKategorier

Dating | Dejtingsidor