Bangerhead

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Bangerhead kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bangerhead:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bangerheads webbplats erbjuder en snabb och enkel köpupplevelse, vilket uppskattas av många kunder (75%). Tyvärr finns det klagomål om otydlig leveranspolicy, vilket kan vara negativt för vissa användare (25%).

“Super bra upplevelse!”

“Enkelt att betala”

👍 3   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Claudia Slovac - 9 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Super bra upplevelse!
  • Super bra pris plus snabb leverans trots röda dagar emellan.
  • Kunde inte önskat mer än så.

Birgit - 9 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra priser
  • Enkelt att betala