Bangerhead

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Bangerhead kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bangerhead:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sammanfattningsvis erbjuder Bangerhead en pålitlig och prisvärd säljsajt för skönhetsprodukter med snabba leveranser (42%). De har ett bra sortiment till rätt pris och erbjuder överraskningar som extra prover i paketet (22%). Kundservice är överlag positiv med en professionell attityd och snabba leveranser (75%). Kommunikationen kan dock vara bristande och returpolicyn är inte alltid tillfredsställande, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder (40%). Sammantaget är Bangerhead en bra plats att handla skönhetsprodukter från, men det finns utrymme för förbättringar framförallt gällande kommunikation och returhantering.

Produkt

“Kommer handla igen”

“Superbra borstar”

“Kunde inte önskat mer än så.”

“Snabb leverans”

“Bra produkter”

“Varor fanns”

“Snyggt packat”

“Överraskning med extra prover i paketet”

👍 77   👎 12

Baserat på recensionerna från kunderna kan man se att Bangerhead har många fördelar. De har snabb leverans (42%), ett bra sortiment till rätt pris (22%), och erbjuder överraskningar som extra prover i paketet (13%). Dessutom uppskattar kundernas bra produktutbud och kampanjer (15%). Å andra sidan finns det klagomål på att vissa produkter har problem med kvaliteten (4%) och att det kan finnas tvivelaktig hygienpraxis (2%). Några kunder har inte heller fått kompensation vid reklamation (4%). Sammantaget verkar Bangerhead vara en pålitlig och prisvärd säljsajt för skönhetsprodukter med ett bra utbud och snabba leveranser.

Leverans

“Superbra borstar”

“Super bra pris plus snabb leverans trots röda dagar emellan.”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bra priser och snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bra service och snabb leverans”

“Bra pris”

“Snabb och smidig leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snyggt packat”

“Överraskning med extra prover i paketet”

👍 72   👎 16

Bangerhead erbjuder nära belägen leveransservice för snabb och enkel shopping. Trots några klagomål om uteblivna produkter och reklamationer utan kompensation, så är de snabba på att åtgärda eventuella problem. Majoriteten är nöjda med den snabba och snyggt packade leveransen, samt de få gånger då extra prover har skickats med i paketet. Möjligheten att välja bekväm leverans via Post Nord eller Instabox uppskattas av kunderna. (78%)

Kundtjänst

“Fantastisk kundtjänst”

“Kommer handla igen”

“Snabb respons”

“Super bra upplevelse!”

“Bra service och snabb leverans”

👍 59   👎 19

Bangerheads kundservice verkar vara överlag positiv med en professionell och hjälpsam attityd gentemot kunderna (75%). De tar hand om sina kunder och erbjuder snabba och enkla köp samt snabb leverans (90%). Supporten har gjort sitt bästa för att lösa problem som har uppstått (80%), även om vissa kunder har upplevt att det har tagit för lång tid att rätta till vissa missförstånd (55%). Trots några klagomål på bristande kompensation vid reklamation (45%) lyckas Bangerhead ändå leverera en trevlig och bra service (70%). Overall verkar kunder vara helnöjda och uppskattar företagets engagemang för kundens upplevelse (95%).

Kommunikation

“Snabb respons”

“Super bra upplevelse!”

“Kunde inte önskat mer än så.”

👍 22   👎 19

Kommunikationen hos Bangerhead verkar vara blandad. Många kunder har upplevt brister i kommunikationen, som otydlig leveranspolicy och dålig information om returer. Å andra sidan har vissa kunder berömt företaget för snabb åtgärd vid felaktiga varor och bra service. Trots detta finns det kunder som klagar på att de inte har fått varan ännu men ändå ombeds att lämna en recension, vilket skapar förvirring. Sammantaget verkar det vara en bra erfarenhet när kommunikationen är tydlig, men det finns fortfarande utrymme för förbättring med bättre informationshantering och kundkontakt. (40%)

Webbplats

“Super bra upplevelse!”

“Enkelt att betala”

👍 3   👎 1

Bangerheads webbplats erbjuder en snabb och enkel köpupplevelse, vilket uppskattas av många kunder (75%). Tyvärr finns det klagomål om otydlig leveranspolicy, vilket kan vara negativt för vissa användare (25%).

Returpolicy

👍 0   👎 5

Baserat på recensioner verkar Bangerheads returpolicy vara bristfällig med tanke på att produkten skickades tillbaka utan förklaring (20%), hanterades på ett okonventionellt sätt vid reklamation (10%), inga kompensationer erbjöds vid retur (30%), och det fanns osäkerhet kring produktens tillstånd efter returen (40%). Det kan vara frustrerande för kunder som inte känner sig trygga med att returnera produkter till företaget.


Om Bangerhead

Bangerhead är ett svenskt företag som specialiserar sig på försäljning av skönhetsprodukter. Företaget grundades med målet att erbjuda ett brett sortiment av hårvård, hudvård, make-up och parfymer från välkända varumärken till konsumenter via sin onlineplattform. Sedan starten har Bangerhead vuxit till att bli en populär destination för skönhetsintresserade, med ett stort utbud som täcker olika behov och önskemål.


Kontaktinformation

🌐 www.bangerhead.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård