Bangerhead

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Bangerhead kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bangerhead:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen hos Bangerhead verkar vara blandad. Många kunder har upplevt brister i kommunikationen, som otydlig leveranspolicy och dålig information om returer. Å andra sidan har vissa kunder berömt företaget för snabb åtgärd vid felaktiga varor och bra service. Trots detta finns det kunder som klagar på att de inte har fått varan ännu men ändå ombeds att lämna en recension, vilket skapar förvirring. Sammantaget verkar det vara en bra erfarenhet när kommunikationen är tydlig, men det finns fortfarande utrymme för förbättring med bättre informationshantering och kundkontakt. (40%)

“Snabb respons”

“Super bra upplevelse!”

“Kunde inte önskat mer än så.”

👍 22   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jack Silfving - 9 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb respons

Claudia Slovac - 10 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Super bra upplevelse!
  • Super bra pris plus snabb leverans trots röda dagar emellan.
  • Kunde inte önskat mer än så.