Afound

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Afound kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Afound:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Afound har en snabb leverans och erbjuder fina kläder till bra priser, vilket är positivt för kunderna. Det är enkelt att returnera varor, men vissa kunder har upplevt att paketen inte har kommit fram eller att de har behövt betala returavgift, vilket har lett till besvikelse. En del kunder har även upplevt oskyssta villkor och dubbel returavgift trots samma adress, vilket har resulterat i förlorade kunder. Många kunder är eniga om att returer borde vara gratis för att underlätta och förbättra kundupplevelsen (67,5%). Tydliga frakt- och returvillkor, samt erbjudande om gratis retur skulle öka kundnöjdheten och lojaliteten (82,5%).

“Snabb leverans”

👍 15   👎 17

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Elisabeth Rolander - 6 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb leverans