Afound

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Afound kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Afound:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Afound erbjuder snabba leveranser (34%), ett bra utbud till bra priser (23%), och en enkel returprocess (10%). Nackdelar inkluderar höga fraktkostnader när man handlar från flera olika aktörer (14%) och leveransförseningar (19%). Trots vissa klagomål om splittrade leveranser och långsam leverans, verkar majoriteten vara nöjda med produkterna och den övergripande servicen från Afound.

“Snabb och bra leverans”

“Snabb leverans”

👍 58   👎 27

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jenni - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och bra leverans

Elisabeth Rolander - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans