Afound

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Afound kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Afound:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Afound erbjuder ett brett sortiment av fina kläder till bra priser med snabb leverans och en smidig beställningsprocess, vilket uppskattas av många kunder. Trots vissa nackdelar som varor som tar slut och bristande information om storlekar, samt höga fraktkostnader och leveransförseningar, verkar majoriteten ändå vara nöjda med företaget och dess övergripande service. Kundservicen är snabb och bra med hög säkerhet vid betalningar, även om vissa uttrycker besvikelse över ändrade villkor och priser. Kommunikationen samt webbplatsen är användarvänliga men har en del förbättringsområden, och en tydligare returpolicy med gratis returer skulle öka kundnöjdheten och lojaliteten ännu mer. (73%)

Produkt

“Skorna var lite trånga”

👍 74   👎 12

Afound erbjuder ett brett sortiment av fina kläder till bra priser med snabb leverans och en smidig beställningsprocess. Kunderna uppskattar också kampanjpriserna, 20% rabatt på vissa varor, och att vissa produkter är tillverkade av återvunnet material. Nackdelarna inkluderar varor som tar slut, bristande information om storlekar och eventuella returkostnader. Trots detta verkar kunderna vara nöjda med Afound och uppskattar de fördelaktiga priserna och snabba leveranserna.

Leverans

“Snabb och bra leverans”

“Snabb leverans”

👍 58   👎 27

Afound erbjuder snabba leveranser (34%), ett bra utbud till bra priser (23%), och en enkel returprocess (10%). Nackdelar inkluderar höga fraktkostnader när man handlar från flera olika aktörer (14%) och leveransförseningar (19%). Trots vissa klagomål om splittrade leveranser och långsam leverans, verkar majoriteten vara nöjda med produkterna och den övergripande servicen från Afound.

Kundtjänst

👍 25   👎 13

Afound erbjuder en bra och snabb kundservice med hög säkerhet vid betalningar (85%). Trots att vissa kunder upplever problem med leverans och besvikelse över ändrade villkor och dyra priser, finns det en övervägande majoritet som rekommenderar Afound och planerar att fortsätta handla där (75%). Tyvärr har vissa kunder uttryckt sorg över att den fysiska butiken i Malmö har stängt, men kunderna uppskattar ändå den effektiva servicen och enkelheten i betalningsprocessen (70%).

Kommunikation

👍 11   👎 12

Kommunikationen hos Afound verkar vara blandad enligt recensionerna. Många kunder älskar företaget och rekommenderar det starkt, men det finns också klagomål på bristande kommunikation och information om beställda storlekar. Trots detta verkar beställnings- och betalningsprocessen vara enkel och smidig, vilket bidrar till en bra köpupplevelse för de flesta kunderna. (60%)

Webbplats

👍 15   👎 4

Afounds webbplats erbjuder en enkel och väl fungerande plattform för smidiga beställningar, med bra priser från olika varumärken samlade på en och samma sida. Kunderna uppskattar också de överkomliga priserna, hållbara material och bra erbjudanden. Dock finns det en viss besvikelse över att den fysiska butiken i Malmö har stängts. Sammantaget verkar Afounds webbplats vara användarvänlig och locka med attraktiva priser och produkter. (60%)

Returpolicy

“Snabb leverans”

👍 15   👎 17

Afound har en snabb leverans och erbjuder fina kläder till bra priser, vilket är positivt för kunderna. Det är enkelt att returnera varor, men vissa kunder har upplevt att paketen inte har kommit fram eller att de har behövt betala returavgift, vilket har lett till besvikelse. En del kunder har även upplevt oskyssta villkor och dubbel returavgift trots samma adress, vilket har resulterat i förlorade kunder. Många kunder är eniga om att returer borde vara gratis för att underlätta och förbättra kundupplevelsen (67,5%). Tydliga frakt- och returvillkor, samt erbjudande om gratis retur skulle öka kundnöjdheten och lojaliteten (82,5%).


Om Afound

Afound är ett svenskt detaljhandelsföretag som ingår i H&M-gruppen. Företaget var grundat år 2018 och verkar som en marknadsplats för mode och livsstil där de erbjuder produkter från ett stort antal varumärken till rabatterade priser. Produkterna inkluderar kläder, skor, accessoarer och heminredning från både H&M-gruppens egna märken och andra externa märken. Afound fokuserar på hållbarhet genom att erbjuda ett sätt för varumärken att sälja överblivna lager, vilket bidrar till minskat modeavfall. Företagets verksamhet är tillgänglig online genom deras webbplats och genom fysiska butiker i Sverige.


Kontaktinformation

🌐 www.afound.comKategorier

Nätbutiker | Mode