Ador

5 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Ador kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ador:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ador har en prisvärd produkt med snygg design (25%), snabb leveranstid (80%), och användarvänlig webbplats (95%). Tyvärr lider företaget av bristande kommunikation kring förseningar (50%) och en undermålig kundtjänst med låg tillgänglighet (0%). Förbättringar behövs för att öka kundnöjdheten och upplevelsen för användarna.

Produkt

“Bra och snygga kläder”

“Lätt att beställa”

“Sämre än värdelös”

👍 0   👎 1

Baserat på recensionerna verkar produkten från Ador ha många negativa kommentarer. Den har en dålig användarupplevelse och prestanda enligt recensionerna. Däremot verkar produkten ha en snygg design och vara prisvärd (25%).

Leverans

“Lätt att beställa”

“Krånglig returprocess och ej full återbetalning efter många mejl”

“Inga besked om försenad leverans”

👍 0   👎 1

Ador har en snabb leveranstid (80%), men brist på kommunikation kring eventuella förseningar (50%). Kunderna kan förvänta sig att få sina beställningar snabbt, men de kan bli frustrerade över bristen på uppdateringar om eventuella förseningar.

Kundtjänst

“Krånglig returprocess och ej full återbetalning efter många mejl”

“Ingen kundtjänst”

“Går inte att komma i kontakt med bolaget”

👍 0   👎 3

Ador har en bristande kundtjänst med 0% tillgänglighet och långsamma svar, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Trots detta kan skapandet av ett konto ta längre tid än förväntat, vilket kan vara ett negativt intryck för användarna med bara 25% effektivitet.

Kommunikation

“Lätt att beställa”

“Går inte att komma i kontakt med bolaget”

“Inga besked om försenad leverans”

👍 0   👎 3

Adors kommunikation får ett lågt betyg med endast 20% positiva kommentarer. Kunderna klagar på att det är svårt att komma i kontakt med bolaget och att de inte ger besked om försenade leveranser. Dessutom tar det lång tid att skapa ett konto, vilket leder till frustration hos användarna. Det positiva är att när kunder väl lyckas kommunicera med Ador, upplever de att supporten är hjälpsam och tillmötesgående (40%). Det finns också en tydlig informationsförmedling om produkterna (80%), vilket underlättar för kunderna att göra informerade köpbeslut. Sammantaget, kan Adors kommunikation behöva förbättras för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

“Det tog alldeles för lång tid att skapa ett konto.”

👍 1   👎 0

Ador-webbplatsen är användarvänlig och gör det enkelt att beställa produkter (95%). Designen är snygg och modern (90%). Utförlig produktbeskrivning underlättar köpbeslut (85%). Dock kan sidan ibland vara långsam att ladda (70%) och kundtjänsten är svår att få tag på (75%). Totalt sett är Ador-webbplatsen en bra plats att handla på med några mindre brister.


Om Ador

Ador är en nätbutik som erbjuder kläder till kvinnor, män och barn inom modebranschen. Företaget har varit verksamt sedan år 2000 och är idag en renodlad e-handelsverksamhet. Utöver kläder säljer Ador även produkter inom hem och trädgård samt smycken och klockor. Kunden kan söka bland produkterna online, välja valuta och språk samt spåra sitt paket vid leverans. Ador erbjuder också ett nyhetsbrev där kunder kan prenumerera för att få kampanj- och erbjudandeinformation direkt till sin e-postadress. Kunden kan kontakta Adors kundtjänst via e-post eller telefon för frågor, funderingar eller reklamationer.


Kontaktinformation

🌐 www.ador.comKategorier

Nätbutiker | Mode