Adheart

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Adheart kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Adheart:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Adheart har enastående kundservice enligt recensionerna, med högsta betyg för responsivitet och användbarhet för annonsörer (100%). De erbjuder fantastisk och snabb support (100%), vilket gör det till en allt-i-ett service för kunderna. Trots att det nämns att kundservicen är hjälpsam och effektiv, så kan det finnas potential för förbättringar för att möta alla kundbehov (80%).

“Fantastisk service”

“Hjälpsam och snabb support”

“Allt-i-ett service”

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 5   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Safarika Travel - 14 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastisk service
  • Upptäckte mer än förväntat

andy b - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Intuitivt gränssnitt
  • Lågt pris
  • Hjälpsam och snabb support
  • Allt-i-ett service

Aleksander D. - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer