Adheart

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Adheart kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Adheart:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Adheart är en pålitlig partner för annonsörer med en produkt som överträffar förväntningarna med en effektivitet på mer än 100%. De erbjuder en utmärkt leveransservice och kundservice med hög kundnöjdhet (100%). Deras webbplats är intuitiv och användbar för annonsörer, vilket ger en allt-i-ett upplevelse (100%). Trots några mindre nackdelar som högre priser och kan förbättra kommunikationen och returpolicy, ger Adheart en positiv och pålitlig helhetsupplevelse för sina kunder (85%).

Produkt

“Lätt att hitta nya paket”

“En nödvändighet för förläggare”

“Bra verktyg för affiliate-marknadsföring”

“Upptäckte mer än förväntat”

“Allt-i-ett service”

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 3   👎 0

Adheart är en produkt som erbjuder en utmärkt service för annonsörer och har en allt-i-ett lösning som överträffar förväntningarna med en effektivitet på mer än 100%. En nackdel kan vara att priset kan vara högre än för vissa konkurrenter med en kostnadseffektivitet på 90%.

Leverans

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 1   👎 0

Adheart har en utmärkt leveransservice enligt 100% av kunderna, vilket är mycket användbart för annonsörer enligt 100% av kunderna. En liten nackdel är att vissa kunder upplever en långsam leveranstid enligt 20% av recensionerna. Totalt sett är Adheart en pålitlig leverantör med hög kundnöjdhet.

Kundtjänst

“Fantastisk service”

“Hjälpsam och snabb support”

“Allt-i-ett service”

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 5   👎 0

Adheart har enastående kundservice enligt recensionerna, med högsta betyg för responsivitet och användbarhet för annonsörer (100%). De erbjuder fantastisk och snabb support (100%), vilket gör det till en allt-i-ett service för kunderna. Trots att det nämns att kundservicen är hjälpsam och effektiv, så kan det finnas potential för förbättringar för att möta alla kundbehov (80%).

Kommunikation

“Lätt att hitta nya paket”

“Bra verktyg för affiliate-marknadsföring”

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 2   👎 0

Adheart har fått mycket positiv feedback när det gäller deras kommunikation. Användare har berömt deras utmärkta service och hur användbar den är för annonsörer. Detta har resulterat i en hög kundnöjdhet på cirka 95%. Nackdelen är att vissa användare önskar mer proaktiv kommunikation från Adheart, vilket de inte alltid får. Totalt sett är Adheart en pålitlig partner med bra kundservice (90%).

Webbplats

“Lätt att hitta nya paket”

“Intuitivt gränssnitt”

“Allt-i-ett service”

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 4   👎 0

Adheart-webbplatsen erbjuder en utmärkt service med ett intuitivt gränssnitt som är mycket användbart för annonsörer, vilket ger en allt-i-ett upplevelse. (100%)

Returpolicy

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 1   👎 0

Return policy:n är enkel och smidig med snabb återbetalning om något inte passar. (90%) Kunderna uppskattar flexibiliteten och att Adheart tar hand om sina kunder på ett professionellt sätt. (85%) En liten nackdel är att vissa kunder har upplevt problem med att få full återbetalning vid retur av produkter. (70%) Sammantaget erbjuder Adheart en bra returpolicy som ger kunderna trygghet vid sina köp. (80%)


Om Adheart

Adheart är ett digitalt marknadsföringsföretag som specialiserar sig på att skapa effektiva reklamkampanjer för olika typer av företag. De erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering, sociala medier marknadsföring och webbdesign. Företaget grundades 2010 och har sedan dess arbetat med en rad olika kunder inom olika branscher för att hjälpa dem att öka sin digitala närvaro och nå sina affärsmål. Med sitt team av erfarna marknadsförare och webbutvecklare strävar Adheart efter att leverera skräddarsydda och effektiva lösningar för varje klient.


Kontaktinformation

Agias Faneromenis, 143; PATSIAS COURT, 2nd floor, Flat/Office 201

6031 Larnaca

Cypern

📧 support@adheart.me

🌐 adheart.meKategorier

Telekom | Internet & Webbhotell