Adheart

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Adheart kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Adheart:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Adheart har fått mycket positiv feedback när det gäller deras kommunikation. Användare har berömt deras utmärkta service och hur användbar den är för annonsörer. Detta har resulterat i en hög kundnöjdhet på cirka 95%. Nackdelen är att vissa användare önskar mer proaktiv kommunikation från Adheart, vilket de inte alltid får. Totalt sett är Adheart en pålitlig partner med bra kundservice (90%).

“Lätt att hitta nya paket”

“Bra verktyg för affiliate-marknadsföring”

“Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Pavel Kovalcheg - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lätt att hitta nya paket

Jakub - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra verktyg för affiliate-marknadsföring

Aleksander D. - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Utmärkt service, mycket användbar för annonsörer