Acqua Limone

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Acqua Limone kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Acqua Limone:

TrustPilot (8)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Acqua Limones webbplats erbjuder en bra köpupplevelse med smidig navigering och möjlighet att betala med Klarna (100%). Det finns ett brett urval av kläder i härliga färger, men det kan vara svårt att hitta skor från samma märke (50%). Sökmotorn på webbplatsen är super och det är enkelt att navigera (100%). Vissa användare hade svårigheter att ändra betalning till USD och upplevde en del problem med webbplatsens ojämna kvalitet och udda storlek på vissa plagg (50%). Totalt sett är många kunder mycket nöjda med Acqua Limones webbplats (100%).

“Grymt nöjd”

“Mycket nöjd”

👍 10   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Gabriel Wingårdh - 4 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Grymt nöjd

Carl Daniel - 3 år sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket nöjd