Acqua Limone

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Acqua Limone kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Acqua Limone:

TrustPilot (8)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Acqua Limone erbjuder en positiv köpupplevelse med bra respons och support, vilket ger en fräsch och skön känsla vid smidig shopping. Deras kommunikation är snabb och trevlig (90%), och leveranserna är snabba och bra (90%). Trots vackra färger och skön design, kan det vara lite svårt att ändra betalning till USD (70%) och det kan vara otydligt att frakten inte är gratis utanför Sverige (70%). Trots detta är kundtjänsten lätt att nå och tröjorna är fina med hög kvalitet, vilket skapar en positiv helhetsupplevelse för kunderna (85%).

“Grymt nöjd”

“Mycket nöjd”

“Superbra service!”

👍 26   👎 5

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Gabriel Wingårdh - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Grymt nöjd

Carl Daniel - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket nöjd

Maria Andersson - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Superbra service!
  • Fin vara!