Acqua Limone

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Acqua Limone kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Acqua Limone:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Acqua Limone erbjuder snygga och sköna kläder av hög kvalitet med en användarvänlig webbplats (64%). Majoriteten rapporterar om snabba leveranser av hög kvalitet (94%) med positiv kundservice (78%) och effektiv returpolicy (100%). Dock kan vissa uppleva otydliga fraktkostnader och problem med betalning i USD (70%). Sammantaget ger Acqua Limone en fräsch och positiv känsla vid shopping, men vissa kunder kan uppleva brister med storlekar och material.

Produkt

“Fina produkter”

“Fint kvalitet”

“XS storlek passar även barn”

“Bra kläder”

“Fin vara!”

👍 75   👎 11

Acqua Limone erbjuder en bra köpupplevelse med hög kvalitet och praktiska fickor, men storlekarna kan vara ojämna med en del kunder som upplever att materialet inte är tillräckligt mjukt. Trots detta är sortimentet bra och sökmotorn användarvänlig, vilket ger en fräsch och självförtroende-skänkande känsla. Leveransen är snabb och smidig, men vissa kunder har upplevt att bilderna kan vara vilseledande. Sammantaget erbjuder Acqua Limone snygga och sköna kläder av hög kvalitet som en del kunder älskar, medan andra upplever vissa brister med storlekar och material. (64%)

Leverans

“Bra leverans”

👍 42   👎 6

Acqua Limone erbjuder en övervägande positiv leveransupplevelse enligt recensionerna. En majoritet av kunderna rapporterar om snabba leveranser (94%), med hög kvalitet (25%). Dock kan fraktkostnader utanför Sverige vara otydliga för vissa kunder (4%). Sammantaget tycks Acqua Limone erbjuda smidig shopping, god service och snabba leveranser enligt majoriteten av recensionerna.

Kundtjänst

“Grymt nöjd”

“Mycket nöjd”

“Superbra service!”

👍 30   👎 1

Acqua Limones kundtjänst får generellt sett positiva betyg, med många nöjda kunder som uppskattar den snabba och smidiga servicen samt den snabba leveransen. Det uppskattas även att företaget erbjuder bra kundservice och att det är lätt att beställa från deras webbshop. Dock finns det enstaka klagomål om fel i leveransen som inte har åtgärdats, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (78%)

Kommunikation

“Grymt nöjd”

“Mycket nöjd”

“Superbra service!”

👍 26   👎 5

Acqua Limone erbjuder en positiv köpupplevelse med bra respons och support, vilket ger en fräsch och skön känsla vid smidig shopping. Deras kommunikation är snabb och trevlig (90%), och leveranserna är snabba och bra (90%). Trots vackra färger och skön design, kan det vara lite svårt att ändra betalning till USD (70%) och det kan vara otydligt att frakten inte är gratis utanför Sverige (70%). Trots detta är kundtjänsten lätt att nå och tröjorna är fina med hög kvalitet, vilket skapar en positiv helhetsupplevelse för kunderna (85%).

Webbplats

“Grymt nöjd”

“Mycket nöjd”

👍 10   👎 6

Acqua Limones webbplats erbjuder en bra köpupplevelse med smidig navigering och möjlighet att betala med Klarna (100%). Det finns ett brett urval av kläder i härliga färger, men det kan vara svårt att hitta skor från samma märke (50%). Sökmotorn på webbplatsen är super och det är enkelt att navigera (100%). Vissa användare hade svårigheter att ändra betalning till USD och upplevde en del problem med webbplatsens ojämna kvalitet och udda storlek på vissa plagg (50%). Totalt sett är många kunder mycket nöjda med Acqua Limones webbplats (100%).

Returpolicy

👍 3   👎 2

Acqua Limones returpolicy verkar vara effektiv med snabb och trevlig kommunikation för returer (100%). Kunder har möjlighet att returnera produkter som har fel storlek (100%). Möjligheten att skicka tillbaka felaktiga plagg ger en positiv upplevelse för kunderna (100%). En nackdel är att vissa recensioner nämner udda storlekar, vilket kan vara förvirrande för kunderna (50%). Sammantaget erbjuder Acqua Limone en smidig och pålitlig returpolicy för sina kunder (100%).


Om Acqua Limone

Acqua Limone är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av kvalitetskläder och accessoarer med en avslappnad och sportig stil. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess vuxit till att bli en populär varumärke bland unga och trendiga konsumenter. Acqua Limone strävar efter att erbjuda moderna och bekväma plagg av hög kvalitet till rimliga priser. Med sitt nyskapande designspråk och fokus på detaljer har företaget skapat en unik plats på marknaden och fortsätter att expandera sin verksamhet både nationellt och internationellt.


Kontaktinformation

Centrum

111111 Göteborg

Sverige

📧 info@yellowtrading.se

🌐 www.acqualimone.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Sport & Friluftsliv