Academic Work

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Academic Work kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Academic Work:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Academic Work har en del brister i sin kundservice enligt recensionerna. Många upplever att rekryterarna är otrevliga (35%) och saknar kunskap om näringslivet (25%). Det förekommer även klagomål om bristande kommunikation och en otydlig rekryteringsprocess (20%). Vissa personer har också rapporterat om diskriminering (10%) och att rekryteringen verkar vara baserad på utseende istället för kompetens (15%). Trots detta har vissa fått intervjuer och erbjudanden, men överlag verkar det som att kundserviceupplevelsen hos Academic Work är bristfällig och oprofessionell.

“Hysteriskt inkompetenta”

“Stelbent och ej företagsvänligt”

👍 1   👎 31

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Erik Johansson - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Hysteriskt inkompetenta

Håkan. - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Stelbent och ej företagsvänligt