Academic Work

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Academic Work kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Academic Work:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen med Academic Work har blivit kritiserad av flera kunder och kandidater. Det som uppskattas är att vissa får intervjuer och erbjudanden, men kommunikationen brister i tydlighet och professionalitet. Många känner sig oinformeerade och det kan vara otydligt vad som förväntas av dem i rekryteringsprocessen. Det finns även anklagelser om diskriminering och att rekryteringsbeslut baseras på utseende istället för kompetens. Därför är det viktigt att Academic Work förbättrar sin kommunikation och ansvarstagande gentemot både kunder och kandidater för att undvika missförstånd och oprofessionellt beteende (73%).

“Stelbent och företagarovänligt”

👍 1   👎 30

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Håkan. - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Stelbent och företagarovänligt