Sixt

Alla recensioner

Sixt

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Avis

Avis

0 recensioner

Det finns väldigt många personer som inte har en egen bil, dels för att det är ganska dyrt att ha en bil men också f&oum...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock ...

Logo Booking Monkey

Booking Monkey

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock vara ...

Logo QEEQ

QEEQ

0 recensioner

Alla har inte tillgången till att äga en helt egen bil och betala alla kostnader som ingår då man har en bil och kör me...

Sixt

Om Sixt
Företaget grundades år 2012 utav Martin Sixt i Tyskland och blev då Europas första biluthyrningsföretag och hade då 7 stycken bilar. Idag finns företaget representerat i över 105 länder och på 5 000 platser i världen. 60 procent utav företaget äger familjen Sixt och Sixt har även blivit det största biluthyrningsföretaget i Österrike, Tyskland, Schweiz, Bolivia och även Israel. Under 2014 var deras nummer på anställda över 4 300 personer världen över. 

Tjänster som Sixt erbjuder
Hos Sixt kan du boka en personbil, minibuss, SUV, lastbil, sportbil eller vilket fordon du än önskar. Du kan enkelt och smidigt boka en bil via deras hemsida som är både lättnavigerad och tydlig. När du har bestämt dig för att hyra bil ska du först börja med att gå in på hemsidan och sen välja var du vill plocka upp bilen, du kan söka enligt stad, postnummer, hotell etc. Du kan även välja om du kommer att föra tillbaka bilen till samma ställe där du hämtade ut den eller om du kör den någon annan stans. Du ska välja önskad tid för att plocka upp bilen och även välja när du kommer att föra den tillbaks, efter det återstår det bara att beräkna ditt pris och välja den bilen du är ute efter. På hemsidan kan du läsa om vilka erbjudanden de har att erbjuda för tillfället, du kan även kolla igenom deras vagnpark och du kan kolla var Sixt har kontor så att du vet vilket som ligger närmast dig. Sixt erbjuder även att du kan långtidshyra en bil, det kan du göra från 2 månader och upp till 6 månader vilket kommer att spara dig mycket pengar. På hemsidan kan du kolla vilka bilar som går att långtidshyra och vad de skulle kosta i månaden. 

För att få hyra en bil via Sixt måste du först och främst ha ett giltigt körkort, om du är från något annat länd än Sverige måste du även visa upp ett giltigt pass som identitetsbevis utöver det giltiga körkortet. Om du hyr en bil i Sverige får du även köra med den bilen i Norge, Finland och Danmark och skulle du behöva fara till något annat land måste du kontakta Sixt innan. 

Kontakta Sixt
Om du har en fråga, ett problem eller vill komma med en idé till Sixt ska du inte tveka utan det är bara att at kontakt med dem. Du kommer enklast och snabbast i kontakt med företaget genom att fylla i ett kontaktformulär som finns på deras hemsida, där är alla typer av frågor, funderingar och önskemål tillåtna. Utöver att fylla i kontaktformuläret kan du även komma i kontakt med dem via telefon eller mejl och den informationen hittar du på Sixt kontaktsida. Om du skulle vilja komma i kontakt med dem gällande en reklamation eller om du önskar en avbokning ska du använda det ämnade formuläret för ändamålet. De som jobbar på Sixt biluthyrning ser till att återkomma så fort som möjligt till dig. 

Har du hyrt bil av Sixt?
Har du hyrt en bil av Sixt? Skriv då en recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.