OmdömesStalle

  Recensioner Mekonomen

  Om Mekonomen

  Mekonomen är ett företag som erbjuder bilreservdelar, bildelar och bilservice både online och i butik. År 1973 startades företaget Mekonomen men gick då under namnet Bileko AB. Företagets affärsidé var att sälja den då mest efterfråga bildelen vilket var avgassystemet till bensinmackar i Stockholm, men även att vara bäst på service. Det dröjde inte länge förrän efterfrågan blev så stor att sortimentet var tvunget att utökas. Under mitten av 1980 – talet köpte grundarna butikskedjan Mekonomen som då bestod av 17 butiker. Under 1992 passerade Mekonomens försäljning 100 miljoner kronor och antalet artiklar i lagren hade även fördubblats. Idag har Mekonomen cirka 200 butiker och mer än 1 100 verkstäder som arbetar under Mekonomens varumärke. Verksamheten finns i både Norge, Sverige och Finland. Företagets vision är att vara bilistens första val och verkar för ett enklare liv, och affärsidén är att Mekonomen ska med sina innovativa koncept och höga kvalitet erbjuda företaget och privatkunder lösningar för ett enklare liv.

  Utbudet hos Mekonomen

  På hemsidan kan du smidigt boka en tid till Mekonomen, du kan handla i deras webbshop, kolla var det finns fysiska butiker och du kan även kontakta kundtjänsten om du undrar över något. För att du ska kunna hitta rätt delar till just din bil kan du söka och köpa de delarna med ditt reg nummer. Oberoende vad du vill beställa erbjuder företaget alltid supersnabba leveranser och även branschens säkraste leveranser. Om det du köper finns i lager kommer det att levereras inom 1 – 3 dagar, du kan även välja om du vill hämta produkten i någon butik eller hos ombud. Mekonomen erbjuder marknadens bästa garantivillkor för reservdelar. Mekonomen kan alltid erbjuda dig bekvämlighet genom att du kan beställa delar och reservdelar online hemma från din soffa. Skulle du beställa fel produkt har företaget alltid fri frakt och generösa returvillkor.

  Du kan även registrera dig som medlem hos Mekonomen och få en mäng olika fördelar. Som medlem får du alltid 10% rabatt på tillbehör oberoende vilken butik du handlar i eller på nätet. Som medlem får du även exklusiva erbjudanden och inbjudningar till årliga kundkvällar. Det är helt gratis att bli medlem och du kan registrera dig direkt på hemsidan eller besöka en Mekonomen butik.

  Reklamation och klagomålshantering hos Mekonomen

  Lika som alla andra företag vill Mekonomen ha nöjda kunder, skulle du ha råkat ut för något eller känner att något är fel ska du genast ta och kontakta företaget. Om du har fått hem en felaktig vara ska du lämna in en reklamation så att du kan få en ny produkt skickad till dig. Du kan lämna in en reklamation åt Mekonomen på telefon eller via mejl, kom då ihåg att bifoga eventuella kvitton och uppge även reg numret på din bil om ärendet skulle ha med den att göra. Beskriv även problemet noga så att det snabbt kan ordnas.

  Vad tycker du om Mekonomen?

  Brukar du köpa dina reservdelar hos Mekonomen? Om du gör det, skriv då en egen recension om företaget.

  Hur ska man höstfixa sin bil? Kolla in denna video.

  Mekonomen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Usel e handel

  Beställde en styrled. Uppgav reg. nr och relevanta uppgifter.
  Fick en styrled till en Escort istället för Fiesta.
  Efer att ha ringt kundtjänst utlovades att rätt del skulle skickas omgående. Väntade en vecka...ingen leverans. Ringer kundtjänst igen. Total förvirring där! Killen skulle undersöka saken och ringa tillbaka. En timma senare ringer jag igen eftersom han inte återkopplat. Ingen styrled är beställd?? Jag får göra en ny beställning. Jag har alltså fått vara utan bil i en vecka fär att ni strular. Kommer såklart aldrig mer beställa av er.

  Av: Susan26-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen recension om Mekonomen

  Din recension

  FAQ

  Är Mekonomen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Mekonomen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Mekonomen?

  Mekonomen är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mekonomen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.