Bythjul

Alla recensioner

Bythjul

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Autobutler
Autobutler
0 recensioner

Alla som har eller kan haft en bil kan säker känna igen sig i situationen att bilen plötsligt får något fel eller att en...

Logo Dack-online
Dack-online
0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Mcdackonline
Mcdackonline
0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Winparts
Winparts
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Bythjul

Företaget Bythjul erbjuder fälgar, bildäck, bäck och kompletta hjul på nätet. De säljer produkter från välkända leverantörer och de produkterna har visat att det kan under en lång tid upprätthålla en hög standard. Bythjul har funnits online sedan 2002 och strävar dagligen efter att ligga i framkant när det kommer till sortiment, användarvänlighet och leveranstider. Företaget har ett stort lager som innehåller över 100 000 produkter och detta har lätt till att de snabbt kan montera och leverera en stor del av sitt sortiment. Idag har företaget över 25 anställda och de omsätter även årligen över 300 miljoner kronor. Under 2007 startade även Bythjul upp filialer även i både Norge och Finland. Bythjul ligger fortfarande i topp när det gäller branschen eftersom de var så tidigt ute med att sälja däck på nätet. Sedan företaget startade 2002 har de haft mer än 500 000 nöjda kunder och de kommer att hjälpa dig med en guide under hela processen. 

Vad erbjuder Bythjul?
Bythjul är störst i Sverige på fälgar och däck, de erbjuder snabba leveranser och de har ett nordiskt sortiment för svensk sommar. Företagets hemsida är både tydlig att använda och även lättnavigerad. Det är otroligt lätt att beställa nya däck via Bythjul, det handlar bara om 4 enkla steg. Det börjar med att du ska söka de däck och fälgar som passar till just din bil, efter det är leveransen väldigt snabbt och du kan välja om du vill ha paketet direkt till dig eller till din verkstad. Efter det är det bara att montera de nya däcken på din bil och efter det är det klart, genom att handla via Bythjul kommer du att spara upp till 40% jämfört med vanliga däckverkstäder. Oberoende om du är ute efter sommardäck, billiga bildäck, vinterdäck eller heta aluminiumfälgar kommer du att hitta det hos Bythjul, de kan erbjuda vad du än vill ha till dig och din bilmodell. När du har valt vilka däck du skulle vilja ha är det bara att genomföra beställningen, leveranstiden kommer att variera beroende på vilken produkt du har köpt och om det är under högsäsong kommer de troligtvis ta några dagar längre än vanligt. 

Komma i kontakt med Bythjul
När det gäller däck och fälgar kan Bythjul kundserviceteam hjälpa dig oberoende vilka frågor du har. Du kan få kundbetjäning på flytande norska, finska, svenska, danska och engelska. Du behöver inte tveka om du har några frågor utan det är bara att höra av sig, du kan komma i kontakt med dem via telefon eller e-post. Om du känner att du inte är nöjd eller har fått en hem felaktig vara ska du ta och lämna in en reklamation. För att göra det ska du kontakta Bythjuls kundtjänst via deras kontaktformulär och få hjälp och rådgivning vid din reklamation. Alla varor hos företaget har ett års garanti och om det gäller en reklamation måste de ta in varan för bedömning. Endast de produkter som uppvisar att de har ett tillverkningsfel vid företagets tester kommer att ersättas. 

Brukar du handla på Bythjul?
Har du förnyat dina däck tack vare detta företag? Skriv då en recension om dem och berätta vad du tycker.