OmdömesStälle

  Recensioner Avis

  Det finns väldigt många personer som inte har en egen bil, dels för att det är ganska dyrt att ha en bil men också för att många personer inte känner behovet av att ha en bil. Många bor i större städer och där behövs det inte bil på samma sätt eftersom kollektivtrafiken fungerar så bra, och det finns även relativt billiga taxin. Men ibland kan behovet av en bil plötsligt dyka upp. Det finns många olika situationer där en bil skulle behövas, ibland vill man kanske åka på storshopping med en massa kassar, man ska kanske flytta och det är väldigt opraktiskt med kollektivtrafik eller så behöver man bara ta dig från punkt A till B och man har inte lust eller tiden att göra det med kollektivtrafik. Men därför finns det företag som man kan hyra bilar hos. I Sverige finns det flera olika företag som erbjuder hyrbilar, och ett av dessa företag är Avis.

  Mer information om Avis

  Under 1946 öppnade Warren Avis världens första uthyrningsstation av bilar på en flygplats i Detroit, där fanns det då allt som allt 3 stycken bilar. Idag är företaget Avis verksamt på mer än 5 000 platser i 165 olika länder världen över. Avis är i dagsläget ett av de världsledande företagen när det kommer till biluthyrning och dt har även funnit pris många år i rad för att vara den bästa biluthyrningen i Europa. Avis kan både användas via webbläsaren på en dator eller så kan man ladda ner applikationen till mobilen.

  Avis.

  Vad erbjuder Avis sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man se vilka bilar som finns till uthyrning och man kan även se var Avis har sina hyrbilsstationer samt vilka erbjudanden som finns. Om man vill hyra en bil ska man börja med att välja från vilken adress man skulle vilja hämta upp bilen och även vilket datum det kommer att ske. För att få hyra en bil hos Avis måste man vara mellan 19–70 år gammal. I Avis bilutbud kan man välja mellan personbilar, skåp-eller lastbilar, hybridbilar och man kan även hyra bilar och sedan betala en fast månadsavgift.

  Avis har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast veta om erbjudanden och rabatter.

  Hur kan man komma i kontakt med Avis?

  Har man några frågor eller funderingar ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”de vanligaste frågorna”, eftersom chansen är väldigt stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte får svar på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det. Man kan gå in på Avis hemsida för att se de olika kontaktuppgifterna eftersom det finns olika telefonnummer och e-postadresser som man ska kontakta beroende på det ämne man vill framföra.

  Har du någonsin hyrt en bil hos Avis? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget för att berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Avis
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Avis

  Din recension

  FAQ

  Är Avis ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Avis. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Avis?

  Avis är huvudsakligen aktivt i Biltjänsterkategorin, mer specifikt inom Biluthyrning, Billeasing. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Aviss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.